![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: Jun 2006
Ünü:
![]() |
jagrfannj dan zippom geldi
Satıcı:jagrfannj
Ürün:Zippo "Eagle" Lighter,Black Ice, Low Fiyat:16.88 US Dollar Kargo:5.25 US Dollar Kargo Tipi:Par Avion Airmail (Mektup tipi) Varış Süresi:7 Nerden Nereye:New York-Manisa resmi ![]() Postacı posta kutusuna bırakmıs abim farketmiş farketmese büyük ihtimal ucacak .Çakmak orjinal kutusunda geldi üzerinde her hangi bir çizik gibi birşey yok.Satıcı e-mail lere cok hızlı cvp veriyor ayrıca bence çok iyi bir satıcı tavsiye edilir. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye
Giriş: Sep 2006
Ünü:
![]() |
benimki bu satıcıdan 14 gün oldu gelmedi.heralde postacı kamulaştırdı
gerçi zippo anarşi zippoydu ama.eğer postacı anarşizmden anlıyosa helal olsun ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
güle güle kullan.
selamlar.
bende manisadanım, paketin resimlerini koyman çok iyi olmuş. usps nin paketleri konusunda bir fikir sahibi oldum.satıcı ürünü gift diyemi işaretlemiş?merak ettim.bu arada kaç günde geldi?ve hangi maille göndermiş? ayrıca paketinin evine kadar gelmeside sevindirici. senin adına sevindim. ya biz manisalılar orijinal insanlarız ya. hemşehrim resmini bile koymuş.işde; bilgi-işlem budur.güle güle kullanman dileklerimle,teşekkürler. Bu mesaj en son " 04-17-2007 " tarihinde saat 04:44 PM itibariyle fevziyavas tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Üye
Giriş: Jun 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
sağ ol hemşehrim iyi dileklerin için.Paketi gift olarak işaretlemiş(ben istemeden).7 günde geldi.yollama şekli ise Par Avion Air mail.zarfın Üzer'inde 10$ olarak yazmış.Bu günde bi tane benzininden aldım 5 liraya kullanıyorum artık. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye
Giriş: Jul 2006
Ünü:
![]() |
re
bende zamanında 4 tane almıştım benim urunleride artık omu kamulaştırdı gumrukmu kamulaştırdı postacımı bilmiyorum ama çoktan uzerine bi bardak su içtim.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Kallavi Üye
|
ya konuyla pek ilgisi yok ama bu zarfın üstünde ürünün fiyatı yazıyo sanırım tabi düşük gösterilmiş benim almanyadan gelen paketimin üstünde hiçbir fiyat yazısı yoktu acaba nedeni ne ki?
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
bugün benim de jagrfannj den sipariş vermiş olduğum Zippo Lucky Ace of Spades ürünü geldi.
10 gün sürdü gelmesi.kapının kenarına koymuşlar. görmesem arkadaşın dediği gibi uçuracaklar.emaillere hızlı cevap veriyor tavsiye ederim. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Üye
Giriş: Sep 2006
Ünü:
![]() |
gelirse 7ile10 gün içerisinde geliyo.ondan sonra hayal.ben mesaj atıp paramı geri istiycem.bugün tracking numarası ile postaya gittim baktılar daha türkiyeye giriş bile yapmamış 2 hafta oldu
![]() |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|