![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
nitro yakıtlı rc + gümrük
Nitro yakıtlı aracımı almış bulunmaktayım
smartech 4wd nitro gas rc 1/10 scale satıcı: concession4all kargo: ptt geliş süresi: ürünü nisanın 3'de almış 21'gün sürdü elime geçmesi. Kargo dahil ürün fiyatı: $222.19 gümrük: 105ytl satıcı ürünü tam 100euro göstermiş,gift olarak işaretlemiş,gift toy car yazmış üstüne. Biraz süründürdüler avpim'de şu gişe bu gişe diye,sonra gümrük memuru ürünün kutusunu açıp paypal çıktısını istedi,105ytl gümrük bedeli kesti (kdv+damga+pul falan) Sonuç olarak türkiye'den 150 ytl daha ucuza geldi gg'de kullanılmışlarını 350'den açık arttırmaya çıkarıyorlardı. bakalım durumu düzeltirsek bir de nitro tekne almayı düşünüyorum. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye
Giriş: Dec 2006
Ünü:
![]() |
içinde faturası yada fiyatını bildiren herhangi bir kağıtmı vardı yoksa neden gümrüğe aldılar?
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Valla iyi almişin..1 parfüme bile gümrük vergisine muaf tutuldugu su dönemde en azindan cüzzi bi vergi vererek kurtarmisin olayi.. allahtan geri yollamadilar.. |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Eğer biraz rc araçlar ile ilgilisen ürünün adında da yazılı yani 1/10 scale,bu büyüklük de yaklaşık bir çuval'a denk geliyor(kolisi,starter kiti,tamir kiti ile birlikte) e bir çuval büyüklüğündeki üründe gümrüğe takılsın artık tabi ki hiç takılmamasını umardım,bu seferlik böyle oldu napalım,zaten göze almıştık. |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Uzlaşmacı oldum,memurlara anlayışlı yaklaştım,onlara saygı duydum onlarda zorluk çıkarmadan kestiler faturamı sesimi çıkarmadan ödedim ne bir belge doldurdum ne de başka birşey,paypal çıktısını verdim,internetten aldığımı söyledim,ürün'ün üzerinde 100euro yazmasına rağmen 200 dolar küsürlük çıktıyı hemen gösterdim,isteseydim paypal çıktısı üzerinde de oynayabilirdim ![]() |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|