Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın!

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 08-16-2007, 04:26 PM   #31
derzer
Taze Üye

Giriş: Aug 2007
Ünü: derzer is on a distinguished road

merhba arkadaşlar
e-bayı nasıl buldum hatırlamıyorum ama iç çekerek aradığım tüm ürünlerin satışı burada ve 2 gündür inceliyorum forumlarda yazılanları.
Lacoste ürün arıorum bayan tişörtü ama orjinal olmalı. Forumlarda isim vermişsiniz ama ben sizlerden yeni kaliteli kargo ücreti uygun olan satıcı isimleri yenilemenizde faydası olacak benim ve yeni giriş yapanlar için.
teşekkürler
derzer is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-12-2007, 02:31 PM   #32
s2s
Üye

Giriş: Jul 2006
Ünü: s2s is an unknown quantity at this point

re

en buyuk sorun zaten orjinalmi değilmi kritik bi mevzu
s2s is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-10-2007, 05:45 PM   #33
thegreat
Kallavi Üye

Giriş: Sep 2007
Ünü: thegreat is on a distinguished road

çocukluk arkadaşım tekstilci fazlaca ihracat yapıyor. bizzet kendisi söyledi "ülkemizdeki tüm mango ürünleri TÜRKİYE'DE üretilir, İSPANYA'ya gider, sonra türkiyedeki MANGO mağazalarına girer"... müşteri de ispanyada yapılmış sanıp bi dünya para bayılır. kendisi de büyük, AVRUPA sandığınız markalara mal satıyor, aynı şeyi yapıyor. ama hangi marka ile çalıştığını söylemeyeceğim AYNI ürünler kendi mağazasında da var, HATTA bazı perakende müşterilerine ( mesela bana )ÖZEL KESİM bile yaptırıyor...

uzun lafın kısası o ünlü markaların çoğu ülkemizde üretiliyor ve alanı "yok ya bu sahte gayet galiba" diyecek süpheye düşürmeyecek kadar kaliteliler... ülkemizde son derece kaliteli tekstil ürünleri var arkadaşlar...
thegreat is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-19-2007, 10:39 PM   #34
skiptomylou
Üye

skiptomylou kullanıcısının avatarı

Giriş: Oct 2007
Ünü: skiptomylou is on a distinguished road

Ya bende Abercrombie&Fitch , Hollister ve American Eagle ürünleri satan güvenilir kullanıcılar arıyorum. Var mı bilen,duyan,gören?

Eski 11-26-2007, 02:42 PM   #35
dejampe
Kallavi Üye

Giriş: Feb 2007
Ünü: dejampe is on a distinguished road

american eagle ın malları çok iyi oluyor yav, bi gömleği varki bende giymeye kıyamıyorum.... kaliteli ve güzel ürünleri var
dejampe is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-26-2007, 09:06 PM   #36
r9naldo
Taze Üye

Giriş: Nov 2007
Ünü: r9naldo is on a distinguished road

ben alıcam da bikaç kalem bişey iyice didiklemem llazım forumu tecrübe açısından yazan herkese teşekkürler
r9naldo is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-26-2007, 09:16 PM   #37
r9naldo
Taze Üye

Giriş: Nov 2007
Ünü: r9naldo is on a distinguished road

Alıntı:
nausica tafarından gönderildi
arkadaslar su ayakkabı numaraları nasıl oluyor bır turlu anlamıyorum
mesela
36 no ayakkabı
bı de 36- 38 beden nasıl oluyor yurtdısı olculerıne gore?

http://www.musonix.demon.co.uk/shoe-sizes/

ayakkabı numaraları ve beden ölçülerine yukarıdaki adresten bakabilirsinn..

Bu mesaj en son " 11-26-2007 " tarihinde saat 09:57 PM itibariyle r9naldo tarafından düzenlenmiştir....
r9naldo is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-01-2007, 02:57 AM   #38
ghezoo
Taze Üye

Giriş: Dec 2007
Ünü: ghezoo is on a distinguished road

Herkese selamlar.Forumda ilk mesajım.Foruma şöyle bi göz gezdirdim yararlı bilgi ve deneyimler olmakla bilrlikte çoğu mesaj ne yazıkki gereksiz laf kalabalığı :/ ama yinede böyle bi oluşumun olması gayet iyi.

neyse zırvalamayı kesiyorum ebay'a 2002 de kayıt oldum ve o gunden beri belli aralıklarla alış-veriş yapıyorum.alışverişlerimi cogunu hatta tamamını paypal ile yapmaktayım.

giyim konusundaki tecrübelerim şunlar.gördüğüm kadarıyla herkes ürünlerin orijinal olup olmadıkları konusunda tereddütlere kapılmış.bunun için kesin çözümüm var ama herkese uymayabilir ben kendim vintage ürünlere karsı hevesim var ve aldıgım ürünlerde hep böyle.bilmeyen arkadaslar için vintage 1960'ların 70'lerin 80'lerin vs.. yani eski zamanların populer kıyafetleri.bunlar içinde lacoste adidas puma hepsi var.ben bu tarz kıyafetler alıyorum.%100 orijinal oluyolar cunku o zmn fake diye bi olay yoktu tek dezavantajı hali ile şu an üretimi olan şeyler olmadıkları için 2. el ürünler.ancak aldıklarımın cogu ozenle saklanmıs cok temiz kıyafetler.çok da memnunum.gardorabıma sığmayacak kadar kıyafet aldım inanın şu an yer yok bazılarını geri satıyorum ebay'dan neyse şimdilik bu kadar içimden geldi yazayım dedim uzun uzun insanlar bilgilensin diye.yine sorucanız bişey olursa bu konuda yardımcı olurum.herkese bol keyifli alışverişler ....
ghezoo is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-07-2008, 09:16 PM   #39
mforuch
Taze Üye

Giriş: Apr 2008
Ünü: mforuch is on a distinguished road

Alıntı:
Sevi_66 tafarından gönderildi
Wicardo değil de ben yetiştim imdadınıza. Arkadaşlar kıyafet konusunda hemen yardımcı olucam size. Lacoste lar ucuza geliyor gerçekten ama bunların Fransa'dan değil Uzakdoğudan geldiğini unutmayalım. Uzakdoğudan olan satıcılarda kıyafetler gerçekten ucuz.Çünkü işçilik ucuz mesela kimono yada ipek japon gömlekleri gerçekten ucuza getirtilebiliyor. Uzakdoğulu satıcı için ibazeonline 'ı önerebilirim. Amerikadan getirtilecek kıyafetler ise hawaiianstyles, dream-adventures ve bebenewstyles 'ı önerim bilirim ama bunların hepsi genelde bayan kıyafeti. Erkek kıyafetlerinde ise e-bay'deki tommy hilfiger satıcılarını tavsiye etmiyorum çünkü gerçekten kalitesiz mallar. Gap ve Banana Republic'ten de almayın çünkü %80'i Türkiye yapımı. Tavsiye edebileceğim ise Ralph Lauren ve Nautica olabilir. Türkiye'de çok pahalı olmasına rağmen e-bay'den çok ucuza getirtilebiliyor. Keza Timberland'te öyle. Bu satıcalardan tavsiye ettiklerim cmadden727 (ama shippingi yüksek), jwalker42718,jpsales22 (en ucuz shippinglerden biri 12$).

Umarım yardımcı olabilmişimdir isterseniz ayakkabıda da yardımcı olurum. İyi alışverişler

arkadaşım teşekkürler yardımların için peki ebayda satıln gucci ayakkabıların imitasyon olma ihtimali yüksekmidir özelliklede uzakdoğulu satıcılar için soruyorumm yeniden teşkkür..
mforuch is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-07-2008, 09:25 PM   #40
mforuch
Taze Üye

Giriş: Apr 2008
Ünü: mforuch is on a distinguished road

Alıntı:
nausica tafarından gönderildi
arkadaslar tr de banana republic i nerde bulabılırız? belkı ıhrac fazlası malların satıldıgı yerler vardır? yada ne bılım bazen beyogulundakı carsılarda oluyormus boyle fazla malların satıldıgı dukkanlar, outletler hakkında bıl bılgınız var mı? ben ıstanbula geldıgımde tum yenıbosnayı alt ust etmıstım ama bı turku kendıme gore bısı bulamadım erkekler ıcın daha ıyı seyler vardı ve cesıt coktu

merhaba arkdaşım banana republic aradığını gördüm ben banana republicin gömleklerini esenlerdeki abbate fabrika satış mağazasından alıyordum bi orayada baksan bulabilirsin kaldırmadılarsa tabii 1 sendedir gitmiyorum çünkü iyi alışverişler
mforuch is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık