![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Kallavi Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
arkadasalr ben kendime bir kac kıyafat almak istiyorum. fakat iyi bi tane satici bulamadim. daha onceden duyaniniz veya alaniniz varsa bu baslik altinda yazarsa sanirim bayagi bi yardimci olmus olur... mesela ben lacoste polo yaka klasik bi tshirt almak istiyom
fiyati 15-22 arasi degisiyo.. kargoyla falan 40$ a geliyo.. ve hazir olun buradaki fiyati tam 129 ytl...![]() |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
ya arkadaslar yokmu bi tavsiye kendim icin deil tum forum kullananlari icin...
yokmu burda bende baska kıyafet almak isteyen??? ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
Bu konuların uzmanı wicardo'dur
Yakında üç beş bişeyler önerir ![]() Bizler de alışveriş yaparsak burada paylaşalım.
|
|
|
#4 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
walla iyi olur... artik wicardo'yu bekliycez napalim... duy sesimizi wicardo...
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
bende kendime veya kız arkadaşıma giysi almak istiyorum ama gümrük ücretiyle ne olur bilmiyorum
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Jul 2006
Ünü:
![]() |
Ben de bilmiyorum, forum ne diyor okuyarak bulabilirsiniz
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2006
Ünü:
![]() |
Wicardo değil de ben yetiştim imdadınıza. Arkadaşlar kıyafet konusunda hemen yardımcı olucam size. Lacoste lar ucuza geliyor gerçekten ama bunların Fransa'dan değil Uzakdoğudan geldiğini unutmayalım. Uzakdoğudan olan satıcılarda kıyafetler gerçekten ucuz.Çünkü işçilik ucuz mesela kimono yada ipek japon gömlekleri gerçekten ucuza getirtilebiliyor. Uzakdoğulu satıcı için ibazeonline 'ı önerebilirim. Amerikadan getirtilecek kıyafetler ise hawaiianstyles, dream-adventures ve bebenewstyles 'ı önerim bilirim ama bunların hepsi genelde bayan kıyafeti. Erkek kıyafetlerinde ise e-bay'deki tommy hilfiger satıcılarını tavsiye etmiyorum çünkü gerçekten kalitesiz mallar. Gap ve Banana Republic'ten de almayın çünkü %80'i Türkiye yapımı. Tavsiye edebileceğim ise Ralph Lauren ve Nautica olabilir. Türkiye'de çok pahalı olmasına rağmen e-bay'den çok ucuza getirtilebiliyor. Keza Timberland'te öyle. Bu satıcalardan tavsiye ettiklerim cmadden727 (ama shippingi yüksek), jwalker42718,jpsales22 (en ucuz shippinglerden biri 12$).
Umarım yardımcı olabilmişimdir isterseniz ayakkabıda da yardımcı olurum. İyi alışverişler |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
teşşkrler verdıgın ız ısımler ıcın olsun bayan lar ıcın satıs yapanlarda lazım oluor malum hedıye felan
![]() |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Üye
Giriş: Sep 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
converse konusunda ne yapabiliriz tavsiye ettiğiniz satıcılar varmı |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
bayan ayakkabılar 11 dolardan başlıyor
Alıntı:
ebay da belki en çok satış yapan satıcı walleyshoesgirl 11 dolardan başlayan fiyatlarla şahane ayakkabılar satışta Türkiye'ye de kargosu var üstelik 6 gün içinde teslim ediliyor şiddetle tavsiye edilir |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|