Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın!

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 05-25-2006, 11:44 PM   #1
kemalfatih
Kallavi Üye

kemalfatih kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2006
Ünü: kemalfatih is on a distinguished road

Cool kiyafette tavsiye edilecek saticilar....

arkadasalr ben kendime bir kac kıyafat almak istiyorum. fakat iyi bi tane satici bulamadim. daha onceden duyaniniz veya alaniniz varsa bu baslik altinda yazarsa sanirim bayagi bi yardimci olmus olur... mesela ben lacoste polo yaka klasik bi tshirt almak istiyom fiyati 15-22 arasi degisiyo.. kargoyla falan 40$ a geliyo.. ve hazir olun buradaki fiyati tam 129 ytl...
kemalfatih is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-28-2006, 04:33 AM   #2
kemalfatih
Kallavi Üye

ya arkadaslar yokmu bi tavsiye kendim icin deil tum forum kullananlari icin...
yokmu burda bende baska kıyafet almak isteyen???
kemalfatih is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-29-2006, 08:36 AM   #3
eflatun
Üye ül-Zebellah

eflatun kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2006
Ünü: eflatun is on a distinguished road

Bu konuların uzmanı wicardo'dur Yakında üç beş bişeyler önerir

Bizler de alışveriş yaparsak burada paylaşalım.
Eski 05-29-2006, 12:55 PM   #4
kemalfatih
Kallavi Üye

walla iyi olur... artik wicardo'yu bekliycez napalim... duy sesimizi wicardo...
kemalfatih is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-10-2007, 01:02 AM   #5
brousse
Taze Üye

Giriş: Jan 2007
Ünü: brousse is on a distinguished road

bende kendime veya kız arkadaşıma giysi almak istiyorum ama gümrük ücretiyle ne olur bilmiyorum
brousse is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-10-2007, 08:50 AM   #6
Meraklı
Üye ül-Zebellah

Giriş: Jul 2006
Ünü: Meraklı is on a distinguished road

Ben de bilmiyorum, forum ne diyor okuyarak bulabilirsiniz
Meraklı is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-10-2007, 10:23 AM   #7
Sevi_66
Taze Üye

Giriş: Oct 2006
Ünü: Sevi_66 is on a distinguished road

Wicardo değil de ben yetiştim imdadınıza. Arkadaşlar kıyafet konusunda hemen yardımcı olucam size. Lacoste lar ucuza geliyor gerçekten ama bunların Fransa'dan değil Uzakdoğudan geldiğini unutmayalım. Uzakdoğudan olan satıcılarda kıyafetler gerçekten ucuz.Çünkü işçilik ucuz mesela kimono yada ipek japon gömlekleri gerçekten ucuza getirtilebiliyor. Uzakdoğulu satıcı için ibazeonline 'ı önerebilirim. Amerikadan getirtilecek kıyafetler ise hawaiianstyles, dream-adventures ve bebenewstyles 'ı önerim bilirim ama bunların hepsi genelde bayan kıyafeti. Erkek kıyafetlerinde ise e-bay'deki tommy hilfiger satıcılarını tavsiye etmiyorum çünkü gerçekten kalitesiz mallar. Gap ve Banana Republic'ten de almayın çünkü %80'i Türkiye yapımı. Tavsiye edebileceğim ise Ralph Lauren ve Nautica olabilir. Türkiye'de çok pahalı olmasına rağmen e-bay'den çok ucuza getirtilebiliyor. Keza Timberland'te öyle. Bu satıcalardan tavsiye ettiklerim cmadden727 (ama shippingi yüksek), jwalker42718,jpsales22 (en ucuz shippinglerden biri 12$).

Umarım yardımcı olabilmişimdir isterseniz ayakkabıda da yardımcı olurum. İyi alışverişler
Sevi_66 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-10-2007, 07:52 PM   #8
emre_86
Kallavi Üye

emre_86 kullanıcısının avatarı

Giriş: Aug 2006
Ünü: emre_86 is on a distinguished road

teşşkrler verdıgın ız ısımler ıcın olsun bayan lar ıcın satıs yapanlarda lazım oluor malum hedıye felan
emre_86 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-10-2007, 09:00 PM   #9
nodrac
Üye

Giriş: Sep 2006
Ünü: nodrac is on a distinguished road

Alıntı:
Sevi_66 tafarından gönderildi
Wicardo değil de ben yetiştim imdadınıza. Arkadaşlar kıyafet konusunda hemen yardımcı olucam size. Lacoste lar ucuza geliyor gerçekten ama bunların Fransa'dan değil Uzakdoğudan geldiğini unutmayalım. Uzakdoğudan olan satıcılarda kıyafetler gerçekten ucuz.Çünkü işçilik ucuz mesela kimono yada ipek japon gömlekleri gerçekten ucuza getirtilebiliyor. Uzakdoğulu satıcı için ibazeonline 'ı önerebilirim. Amerikadan getirtilecek kıyafetler ise hawaiianstyles, dream-adventures ve bebenewstyles 'ı önerim bilirim ama bunların hepsi genelde bayan kıyafeti. Erkek kıyafetlerinde ise e-bay'deki tommy hilfiger satıcılarını tavsiye etmiyorum çünkü gerçekten kalitesiz mallar. Gap ve Banana Republic'ten de almayın çünkü %80'i Türkiye yapımı. Tavsiye edebileceğim ise Ralph Lauren ve Nautica olabilir. Türkiye'de çok pahalı olmasına rağmen e-bay'den çok ucuza getirtilebiliyor. Keza Timberland'te öyle. Bu satıcalardan tavsiye ettiklerim cmadden727 (ama shippingi yüksek), jwalker42718,jpsales22 (en ucuz shippinglerden biri 12$).

Umarım yardımcı olabilmişimdir isterseniz ayakkabıda da yardımcı olurum. İyi alışverişler

converse konusunda ne yapabiliriz tavsiye ettiğiniz satıcılar varmı
nodrac is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-10-2007, 10:03 PM   #10
missisipi
Kallavi Üye

missisipi kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2007
Ünü: missisipi is on a distinguished road

bayan ayakkabılar 11 dolardan başlıyor

Alıntı:
emre_86 tafarından gönderildi
teşşkrler verdıgın ız ısımler ıcın olsun bayan lar ıcın satıs yapanlarda lazım oluor malum hedıye felan

ebay da belki en çok satış yapan satıcı walleyshoesgirl 11 dolardan başlayan fiyatlarla şahane ayakkabılar satışta Türkiye'ye de kargosu var üstelik 6 gün içinde teslim ediliyor şiddetle tavsiye edilir
missisipi is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık