![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#31 |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
merhba arkadaşlar
e-bayı nasıl buldum hatırlamıyorum ama iç çekerek aradığım tüm ürünlerin satışı burada ve 2 gündür inceliyorum forumlarda yazılanları. Lacoste ürün arıorum bayan tişörtü ama orjinal olmalı. Forumlarda isim vermişsiniz ama ben sizlerden yeni kaliteli kargo ücreti uygun olan satıcı isimleri yenilemenizde faydası olacak benim ve yeni giriş yapanlar için. teşekkürler |
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#32 |
|
Üye
Giriş: Jul 2006
Ünü:
![]() |
re
en buyuk sorun zaten orjinalmi değilmi kritik bi mevzu
|
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Aşmış Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
arkadaslar tr de banana republic i nerde bulabılırız? belkı ıhrac fazlası malların satıldıgı yerler vardır? yada ne bılım bazen beyogulundakı carsılarda oluyormus boyle fazla malların satıldıgı dukkanlar, outletler hakkında bıl bılgınız var mı? ben ıstanbula geldıgımde tum yenıbosnayı alt ust etmıstım ama bı turku kendıme gore bısı bulamadım erkekler ıcın daha ıyı seyler vardı ve cesıt coktu |
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Sep 2007
Ünü:
![]() |
çocukluk arkadaşım tekstilci fazlaca ihracat yapıyor. bizzet kendisi söyledi "ülkemizdeki tüm mango ürünleri TÜRKİYE'DE üretilir, İSPANYA'ya gider, sonra türkiyedeki MANGO mağazalarına girer"... müşteri de ispanyada yapılmış sanıp bi dünya para bayılır. kendisi de büyük, AVRUPA sandığınız markalara mal satıyor, aynı şeyi yapıyor. ama hangi marka ile çalıştığını söylemeyeceğim
AYNI ürünler kendi mağazasında da var, HATTA bazı perakende müşterilerine ( mesela bana )ÖZEL KESİM bile yaptırıyor... uzun lafın kısası o ünlü markaların çoğu ülkemizde üretiliyor ve alanı "yok ya bu sahte gayet galiba" diyecek süpheye düşürmeyecek kadar kaliteliler... ülkemizde son derece kaliteli tekstil ürünleri var arkadaşlar... |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
Ya bende Abercrombie&Fitch , Hollister ve American Eagle ürünleri satan güvenilir kullanıcılar arıyorum. Var mı bilen,duyan,gören?
![]()
|
|
|
#36 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
american eagle ın malları çok iyi oluyor yav, bi gömleği varki bende giymeye kıyamıyorum.... kaliteli ve güzel ürünleri var
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Taze Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
ben alıcam da bikaç kalem bişey iyice didiklemem llazım forumu tecrübe açısından yazan herkese teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
http://www.musonix.demon.co.uk/shoe-sizes/ ayakkabı numaraları ve beden ölçülerine yukarıdaki adresten bakabilirsinn.. ![]() Bu mesaj en son " 11-26-2007 " tarihinde saat 08:57 PM itibariyle r9naldo tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Herkese selamlar.Forumda ilk mesajım.Foruma şöyle bi göz gezdirdim yararlı bilgi ve deneyimler olmakla bilrlikte çoğu mesaj ne yazıkki gereksiz laf kalabalığı :/ ama yinede böyle bi oluşumun olması gayet iyi.
neyse zırvalamayı kesiyorum ebay'a 2002 de kayıt oldum ve o gunden beri belli aralıklarla alış-veriş yapıyorum.alışverişlerimi cogunu hatta tamamını paypal ile yapmaktayım.giyim konusundaki tecrübelerim şunlar.gördüğüm kadarıyla herkes ürünlerin orijinal olup olmadıkları konusunda tereddütlere kapılmış.bunun için kesin çözümüm var ama herkese uymayabilir ben kendim vintage ürünlere karsı hevesim var ve aldıgım ürünlerde hep böyle.bilmeyen arkadaslar için vintage 1960'ların 70'lerin 80'lerin vs.. yani eski zamanların populer kıyafetleri.bunlar içinde lacoste adidas puma hepsi var.ben bu tarz kıyafetler alıyorum.%100 orijinal oluyolar cunku o zmn fake diye bi olay yoktu tek dezavantajı hali ile şu an üretimi olan şeyler olmadıkları için 2. el ürünler.ancak aldıklarımın cogu ozenle saklanmıs cok temiz kıyafetler.çok da memnunum.gardorabıma sığmayacak kadar kıyafet aldım inanın şu an yer yok bazılarını geri satıyorum ebay'dan neyse şimdilik bu kadar içimden geldi yazayım dedim uzun uzun insanlar bilgilensin diye.yine sorucanız bişey olursa bu konuda yardımcı olurum.herkese bol keyifli alışverişler .... |
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
arkadaşım teşekkürler yardımların için peki ebayda satıln gucci ayakkabıların imitasyon olma ihtimali yüksekmidir özelliklede uzakdoğulu satıcılar için soruyorumm yeniden teşkkür.. |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|