![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: Dec 2006
Ünü:
![]() |
[B] 2 gb flash bellegim geldi[/B]
slm arkadaslar ebaydan aldıgım 2 gb pqi marka flash bellek tam 9 gunde elime ulastı. satıcı maillerime pek cevap vermedi ve urunu odemeden 4 gun sonra kargoladı. fakat hıcbır sorunu yok denedım. satıcı adı honkong bargain di sanırım.
ii gunler |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
Dostum acıklama yaparmısın biraz kargo ve ürünün fiyatı hakkında bende aynısının 4gb sini almayı dusunuyorumda
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
arkadaslar urun 2 euro ve kargosu 12 euro yanı yaklasık 26 ytl geldı.
postacı kapıma getırdı.bır problem cıkmadı yanı.hemde 9 gun gıbı hızlı bır surede geldı |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
Benim de bugün Amerika'dan, 5 günde 4gb lık flash belleğim geldi. Toplam 34 Ytl. Satıcının ismi jessian123. Bu hıza şaştım kaldım doğrusu.
Bu mesaj en son " 03-23-2007 " tarihinde saat 10:32 PM itibariyle noone tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Oct 2006
Ünü:
![]() |
bende hongkong bargain'dan 2 gb pqi flash bellek almıştım.
baya ucuza kaldı.. posta dahil toplam 18.5 ytl'ye maloldu.. güle güle kullan.. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
slm
Alıntı:
amerikadan aldıgın 4 gb bellek problemsız calısıyormu hayırlı olsun ve cıdden amerikadan mı geldı yoksa hongkong mu bıde usps tracking sorgulama siteseini bılıyormusun |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|