![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
levi's 501
Arkadaşlar levi's 501 im geldi 16 sında sipariş vermiştim amerikadan
bugün öğleden sonra geldi satıcı kattcan |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
arkadaşım ne kadara aldın lev 501 i.kesin orjinalmi çıktı.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
ne cabuk gelmis yaw. express mail ile aldin sanirim. yoksa airmail ile 4 günde gelmesi imkansiz:d express e bile göre hizli gelmis gümrükte fln işlemler uzun sürüyor bazen..
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
220089395141
item number bu arkadaşlar, mexika yapımı daha önce bir sefer amerikaya gitmiştim o zamanda texasta bir magazadan 501 almıştım oda guatemala yapımıydı galiba, onuda 30 dolara almıştım vergiyle beraber. Yani orjinal gönderi USPS ile geldi, toplam 56 dolara maloldu bana. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
25 dolar kargo almıs sanırım...
hayırlı olsun arkadasım.. fakat turkıyedede suan ındırım oldugu ıcın 80 lıra ya bu kotu alabılrsın levis magazalrından ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
hocam sorun şu
indirimde olduğu zaman 36 x 30 bulmak imkansız indirimde olmadığı zaman 120-150 araı fiyatlara satıyorlar ve 36 x 30 bulmak yine imkansıza yakın. hatta kimi dükkanlar 36 x 30 isteyince 36 x 30 çıkmaz diyorlar ki amerikadan aldım deyince ancak orada olur diyorlar. Ankara kızılayda atatürk bulvarı üzerinde yeni konağın yanındaki levis de bir zaman yaptıkları açıklama seri başında her modelde 1-2 tane çıkar başka çıkmaz şeklindeydi, ee nasıl buluruz sorusuna evap ise abi orjinal gibi yaptırıyoz paçasını olay budur yani ![]() bunlardan sonra Türkiyeden casual pantolon gömlek alacağını sanmıyorum dockers Türkiye 100 civarı ebay 20 dolar civarı polo gömlek Türkiye 50 - 80 civarı ebay 15-20 dolar civarı uzayıp gidiyor liste |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Dostum bende 36 boy bulamiyorum pek bende bakinayim pantalonlara tesekkurler.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
''dockers Türkiye 100 civarı ebay 20 dolar civarı
polo gömlek Türkiye 50 - 80 civarı ebay 15-20 dolar civarı'' katılıyorum.. 36*30 gıydıgını sonradan gordum ... ama hocam bı duzgun dockers pantolon satan bulamadım ebayda satıcı soylersen herkez faydalanabılır bılıdgın bırısı varsa... |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
hocam ben önce burada pantolonu giyiyorum (yani bir sefer yaptım onuda bu 501 de gittim lkevis e giydim pantolonu baktım hangisi bana oluyo, bu tamam dedim pantolonun modelini filan aldım, öyle sipariş verdim. Bundan sonrada öyle yapacağım. Daha 3-4 ay önce seozn sonu diye gittim salak gibi iki tane dockers aldım 119 ardan 6 taksit, nasıl yanıyorum bi bilsen geçende buldum dockers satan bi power seller. ama Türkiyeye kargoluyormuydu onu hatırlayamadım. Bi bulursam tekrara aklımda buraya da yapıştırırım ve sizede pm atarım Hayırlı alış verişler |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
teşekkurler @ıspanak
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|