![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
|
nitro yakıtlı arabam geldi.
nihayet dört gözle beklediğim nitro yakıtlı arabam geldi, ürünü 132$ a aldım+90$ kargo ile 222$ para ödedim 20 günde amerikadan elime ulaştı. internetten takip ediyordum 3-4 günde türkiyeye geldiğini gördüm ama benim elime 20 günde ulaştı. 16.gün topkapıdaki ptt müdürlüğüne gittim büyükçekmeceye gönderdik dediler, birkaçgün bekledim postacıyı gelmedi ve büyükçekmece postanesine gittim ismime gelen bişey olmadığını söylediler ve birde bahçeşehir postanesine bak dediler oraya gittim tam sorduruyordum annem aradı postacı geldi 22 ytl almış postacı.
şimdiye kadar farklı ürünler almıştım ebay'dan amerikadan gelenler hep gümrüğe takılırdı gidip topkapıdan alırdım ilginç bu takılmadı diyordum ama zaten gümrük ödemesini kapıdan yapmış olduk kağıtta 21 ytl vergi yazıyordu. ürün kutusu umduğumdan çokdaha büyük kapıya kadar gelmez sanıyordum ama geldi. ürün linki:http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ih=020&sspagename=STRK%3AME WN%3AIT&viewitem=&item=300081478531&rd=1&rd=1 |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Taze Üye
Giriş: Dec 2006
Ünü:
![]() |
hayırlı olsun gülegüle kullan baya hızlıymış
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
çekmece postanesi hızlı çalışır : ) senin bu kapıda para verme olayını çözemedim ama eğer böyle bir şey başlattılarsa harika ama neye göre bu parayı alıyorlar gerçek ürün bedelini nereden biliyorlar..
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Hayırlı olsun arkadaşım, ben de bunlardan bi tane almayı düşünüyorum ama herhangi değil yakalarsam bi HPI marka inşallah.
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Üye
|
Alıntı:
kağıtta 150$ ürün bedeli yazıyordu sanırım %10 olarak 15$ aldılar 21 ytl vergi yazdığına göre. satıcıya 100$ altı yazmasını söylemiştim 132$ a aldık adam 150$ yazmış ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
güle güle kullan :-)) bu arabaların yakıtı bittiginde İstanbulda temin edilebilecek yer varmı ? bende almayı düşünüyorumda videodan da anlaşılıyo zaten nasıl gittigi.gerçekten Büyükçekmece posta işleme merkezi çok iyi. Posta işleme merkezine gittigimde veya telefon açtıgımda herzaman ilgili olmaya,yardım etmeye çalışıyorlar. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Üye
|
arabayı henüz çalıştırmadım benzin yok tam olarak nerede satılıyor bilmiyorum ama hiç kullanmadan satabilirim.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
güle güle kullan tayfur... fazla hız yapma
![]() |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|