![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
geldi geldi
satıcı: surptime
ürün: Newest-5 Inch Mini Color TFT LCD Television/Monitor ülke: çin eder:18 gbp ürün+27 gbp kargo=88 usd süre: 17 günde geldi, yeniyıl tatili dolayısıyla geç ulaşacağını söyledi satıcı ilgili, kutuda airmail yazıyordu, gift işaretlemiş, televizyon olduğu için gümrüğe takılacağını düşünüyordum ancak hiç problemsiz postacı evime bırakmış. İçine fatura koymamasını ve gift işaretlemesini söylemiştim, öyle yapmış. Ürün sorunsuz. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
hayırlı olsun arkadaşım,güle güle kullan.
ben de mi alsam bi tane,nedir bunların türkiye fiyatları acaba? ürünün televizyon özelliği nasıl,kanallar net çekiyor mu?arabaya koysak iş görür mü? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
Türkiye fiyatları daha fazla ama fark ne kadardır tam bilmiyorum. Görüntüsü çok iyi. Hem TV hem Monitor. Araba adaptörü yanında var ve bence rahatlıkla kullanılabilir. Herhangi bir kaynaktan bağlantıyla kullanılabiliyor, ben hdd player için kullanacağım. Pal/Secam/Ntsc ile türk kanallarını destekliyor.
Reklam gibi oldu fakat yorumlar kişiye göre değişir, ne beklediğinize bağlı. Bence iyi Ama 5'' ekranı var, yani küçük de gelebilir, ona göre karar vermek gerek. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Taze Üye
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
Selam. Peki biz bu ebay den 40 inch yani 106 ekran bir lcd tv alsak. bize ulaşma şansı nedir. ve gümrükte doğacak sıkıntılar nelerdir.
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Üye
Giriş: Dec 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Bu istediğini Türkiyeden alırsan daha iyi olur öbür türlü astarı yüzünü geçer.Paran çoksa ben bilemem |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Türkiyede ucuzlamasını bekliyorum ben de ![]() |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|