![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
Adidas ayakkabılarım
Evet bir 1 hafta gibi çok kısa bir sürede geldi ayakabılar![]() $19.99 ve $12.00 dolarda posta parasıyla elime ulaştı satucı inceyes ben memnun kaldım sizde bir bakın derim ![]() Bu mesaj en son " 02-12-2007 " tarihinde saat 03:59 PM itibariyle jlotheone tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Sep 2006
Ünü:
![]() |
Hayırlı olsun
Bizde adamlar Çin'de üretilip üzerine marka marka abmlemleri yapıştırıp Kadıköyde orda burda 40 YTL ye satıyorlar yuh dedim geçen aldım ama tabi pazarlık edip 25 e ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kallavi Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
güle güle giyin..
satıcı kim acaba..? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
teşşekurler arkadaşlar
yanlış yazmışım kullanıcı diye satıcı inceyes ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Bide elinizde varsa sitede görmüştüm ama şimdi bulamadım ayakkabı numaraları ülkeler arası karşılaştırmasının oldugu siteyi koyarsanız sevinirim
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jun 2006
Ünü:
![]() |
http://pages.ebay.com/buy/guides/siz...11450:SEARCH:2
bu linkte Men's shoes yazan erkekler icin ayak olculeri (european bizimkine denk geliyor) Women's shoes yazan da kadın ayak olculeri. Tabi diger kıyafet olculeri de bu sayfada var. Birseyler alamdan once bakmakta fayda var. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|