Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın!

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 02-15-2007, 07:08 PM   #1
zafercol
Taze Üye

Giriş: Jan 2007
Ünü: zafercol is on a distinguished road

ilk urun-korku-suphe-mutluluk

Abd den rogaine foam siparisi verdim. ilk alışverişimdi. 30 ocak akşamı sipariş verdim. sonraki günlerde satıcıdan tracking no istedim. no tracking dedi korku kapladı içimi. tracking nosu yoksa nasıl takip etcem ürünü dedim. cevap gelmedi.korkum iyice arttı, gelmicek galiba dedim. ama adamın satışı i 8800, oranı %98 idi. Derken 15 şubat günü evde yokken ürün gelmiş. şok oldum. 5. kata cıkıp psta kutusuna koymuşlar. UPS ile muntazm şekilde gelmiş.

leaseover idi satıcı. ürün 15 günde geldi yani. bu arada önceden anlaşmıştım türkiyeye yolluyomusun ve kaça diye.. 15$ dedi. ok dedim. ürün geldiginde paketin üzerinde 9,75 $ yazıyordu ama olsun önemli deil artık..zaten öyle yapıolarmış genelde.biparça da kargodan kazanıolarmış. 5 doların peşinde deilim zaten. bu arada saçı fena dökülenler bu rogaine i mutlaka kullansın resmen saç cıkartıo. tanıdık buldukca 10 senedir getirdiyodum abd den. mükemmel ötesi bişey. özellikle tepe arka bölümdeki yerde iki dört ay arası sac cıkartıo..bu şekilde de diger arkadaşlara yardımcı olayım dedim..
Eski 02-18-2007, 01:11 PM   #2
ChengizKhan
Kallavi Üye

ChengizKhan kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2006
Ünü: ChengizKhan is on a distinguished road

Hayırlı olsun...Bu merak-şüphe-korku sonraki alışverişlerde de pek geçmiyor söyliyim..
ChengizKhan is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-18-2007, 01:50 PM   #3
WICKY
Üye ül-Zebellah

WICKY kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2006
Ünü: WICKY is on a distinguished road

Alıntı:
zafercol tafarından gönderildi
Abd den rogaine foam siparisi verdim. ilk alışverişimdi. 30 ocak akşamı sipariş verdim. sonraki günlerde satıcıdan tracking no istedim. no tracking dedi korku kapladı içimi. tracking nosu yoksa nasıl takip etcem ürünü dedim. cevap gelmedi.korkum iyice arttı, gelmicek galiba dedim. ama adamın satışı i 8800, oranı %98 idi. Derken 15 şubat günü evde yokken ürün gelmiş. şok oldum. 5. kata cıkıp psta kutusuna koymuşlar. UPS ile muntazm şekilde gelmiş.

leaseover idi satıcı. ürün 15 günde geldi yani. bu arada önceden anlaşmıştım türkiyeye yolluyomusun ve kaça diye.. 15$ dedi. ok dedim. ürün geldiginde paketin üzerinde 9,75 $ yazıyordu ama olsun önemli deil artık..zaten öyle yapıolarmış genelde.biparça da kargodan kazanıolarmış. 5 doların peşinde deilim zaten. bu arada saçı fena dökülenler bu rogaine i mutlaka kullansın resmen saç cıkartıo. tanıdık buldukca 10 senedir getirdiyodum abd den. mükemmel ötesi bişey. özellikle tepe arka bölümdeki yerde iki dört ay arası sac cıkartıo..bu şekilde de diger arkadaşlara yardımcı olayım dedim..

dostum ürünün tam bir linkini werebilir misin acaba ? eğer saç çıkardığı dosğruysa bende alırım yaaa süper bi şey o zamnan
WICKY is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-18-2007, 03:31 PM   #4
zafercol
Taze Üye

Giriş: Jan 2007
Ünü: zafercol is on a distinguished road

wicky tam link bu:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...0615&rd=1&rd=1

Rogaine foam(köpük-yeni versiyonu) mavi renkli kutuda. Daha önce solüsyon vardı. ona da bakabilirsin. o daha da ucuza gelir. bi farkı yok köpükle solüsyonun. sadece köpük daha kullanışlıymış . saca sürünce hemen kuruyo. sölüsyon ilk birkaç dakika ıslak görüntüsü veriyo o yzden. ayrıca daha ucuza satan satıcı da bulabilirsin yani... daha ayrıntılı bilgi icin rogaine.com resmi sitesinden oku. istersen arama motorlarıyla arat.türkçe acıklamasını oku. bu ilaç 20 seneden daha uzun zamandır satılıo abd de. içinde minoxidil maddesi var. önce bunları oku, bilgi sahibi ol. öncesi sonrası fotolar bulabilirsin. yalnız şu var. kafaderisi tamamen kaymak gibi olmuşsa ordan saç cıkmaz. dökülmüş incelmiş tüye dönüşmüş ama henüz kaymak gibi olmamışsa cıkartır.yan etkisi kafa derisinde kaşıntı yapabilir diolar ama ben bugune kadar kimsede görmedim byle bişey. yanetki yok diyebilirim yani.
Eski 02-19-2007, 07:15 PM   #5
WICKY
Üye ül-Zebellah

WICKY kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2006
Ünü: WICKY is on a distinguished road

saolasın dostum werdiğin bilgiler için.
WICKY is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık