![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
Oyun
Pc oyunu alabileceğim iyi satıcılar tanıyormusunuz?
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye
Giriş: Sep 2006
Ünü:
![]() |
Bende arıyorum, gören bilen varsa seviniriz...
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kallavi Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
pc oyunu değil de, konsol oyunları arayan varsa, ebay dışı UK da bir site.. Geçenlerde bir tanıdığa alım yaptım. Bakalım gelecek mi..
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
elimde ps3 NTSC US version 10 adet oyun var... tanesi 100 ytl den gonderebilirim (toptan isterseniz 90 ytl). kargo masrafi filan bana aittir. paypal veya banka transferi kabul ederim. msn veya skype da gorusmek isteyenler id lerini pm atsinlar. saygilar.
1) BLAZING ANGELS 2) CALL OF DUTY 3 3) DEF JAM ICON 4) MADDEN: NFL '07 5) MARVEL: ULTIMATE ALLIANCE 6) MOTORSTORM 7) NBA STREET HOMECOURT 8) NEED FOR SPEED CARBON 9) RESISTANCE: FALL OF MAN 10) VIRTUA FIGHTER 5 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar tam size göre bir satıcı var ADI:MEMORY-TEK
Buda linki: http://stores.ebay.com/MEMORY-TEK_PC...QQftidZ2QQtZkm |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar oyun için bu satıcıyı
inflatablemadness deneyebilirsiniz. Amerikadan 30 gün gibi geliyor. Biraz sabretmek gerekiyor. Ancak ürünler kaliteli. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
Benim bildiğim kadarıyla inflatablemadness jelatini açılmış oyun satıyor.Yani kontrol amacıyla açtık gibi bi ifade kullanıyorlar.Büyük ihtimalle oyunların yedeğini alıyorlardır.Ben öyle tahmin ediyorum
![]() |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|