![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: Dec 2006
Ünü:
![]() |
Sennheiser CX 300 Black Kulaklık
Arkadaşlar ürün Cumartesi günü geldi.13.01.2007 tarihinde
Alınan ürün :Sennheiser CX 300 Black Kulaklık Buy now seçeneği ile alındı Ürün fiyatı:29 dolar Satıcı :Smarties1811@ Gönderi cinsi :Kutuda paket halinde Kargo ücreti:10 dolar Geliş süresi:16 gün Hangi yolla geldiği :eir mail Hangi yolla alındığı:PTT adrese teslim |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
Hayırlısı olsun ancak nerdeyse TR fiyatına almışsınız ürünü...
|
|
|
#3 |
|
Üye
Giriş: Dec 2006
Ünü:
![]() |
Sağol dostum siparişi vermiştim TR deki fiyatları araştırmamıştım sanırım yakın fiyata almışım.
Bu mesaj en son " 01-20-2007 " tarihinde saat 08:47 AM itibariyle ercanwins tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
Giriş: Sep 2006
Ünü:
![]() |
sennheiser alıcak olan arkadaşlara cx300 satabilirim 52 ytl kargo hariç...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Hayırlı olsun
Senn 300 ü bende kullanıyorum Ebayden almıştım, satıcı pigheadman di süper bir satıcıydı sadece senn 300 satardı ve o zamanlar senmn ler bu kadar pahalı değildi en 2 adet almıştım ve 2si için toplam kargo dahil 90 ytl ödemiştim GBP üzerinden şimdi bakıyorumda acayip pahalı Senn 300 ler ebayde ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
eevt ithalatcısının fiyatı 32 euro isteyen taksimde itü karsısında alabilirler ama ben kız arkadasım ve okuldan bir arkadasım için getirticem yakın bir zamanda isteyene 52 ytleye gönderirim ama birde istanbul içi kargo parası var eğer fatih tarafından oturuyorsanız eldende teslim ederim capada okuyorum...
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|