![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
kablosuz mouse
Ürün:NEW WIRELESS OPTICAL MOUSE 800 DPI MICE FOR PC LAPTOP
kazanan miktar:Winning bid: US $7.99 kargo:Shipping costs: To Turkey -- US $3.99 satıcı:http://stores.ebay.com/order-bulk Ships to: Worldwide Item location: HK, Hong Kong ürün linki |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Sep 2006
Ünü:
![]() |
Hayırlı olsun
Şeklen biraz tuhaf geldi bana ama ![]() Kaç günde eline ulaştı acaba dur bir de sormuşken tahmin edeyim 12 iş günü ![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
çok pil harcıyor. bende normalmouse kullanmaya devam ediyorum. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
merhaba arkadaşım
senin tavsiye üzerine aynı üründen bende aldım 11 ocakta kargoya verilmiş acab senin ürünün kaç günde geldi hangi kargoyla geldi teşekkürler |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar bu tür ürünlerden uzak durun derim ben. Kesinlikle kalitesiz ve işe yaramaz ürünler. Kablosuz alıyorsunuz bari biraz daha açılıp iyi birşeyler bakın.
Nereden mi biliyorum, bu ürünün aynısı, hem de aynısı benzeri değil, İzmir Çankaya'da bit pazarında dükkanlarda satılıyor. Fiyatını sormadım ama belki çok fark bile yoktur arasında.
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|