Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın!

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 10-21-2006, 09:36 AM   #1
nodrac
Üye

Giriş: Sep 2006
Ünü: nodrac is on a distinguished road

Smile ürünlerim geldi :D

Alınan Ürün: rogaine hair loss treatment 3 month supply
Ürün Fiyatı: 30USD *Açık arttırmayla alındı*
Satıcı: quicke-mart
Gönderi Cinsi: United States Postal Service Par avion airmail
Kargo Tipi: Zarf İçinde Kutu
Kargo Ücreti: 12 USD
Ücret Bildirimi: 13 USD (hediye olarak işaretlenmiş)
Geliş Süresi: 17 gün
Hangi Yol İle Aldığı: PTT

Opsiyonel Açıklamalar

Gümrük Problemi: Yok
PTT Problemi: Yok
Diğer Problem & Aksaklıklar: Yok
Tavsiyeler: Güvenilir bir satıcı %100 Pozitif feedback almış biri olarak hakkını veriyor. Maillere Sürekli Cevap veriyor.

Bu mesaj en son " 10-22-2006 " tarihinde saat 01:02 AM itibariyle iyibey tarafından düzenlenmiştir....
nodrac is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-21-2006, 08:47 PM   #2
Madmaxx
Üye

Giriş: May 2006
Ünü: Madmaxx is on a distinguished road

Ne işe yarıyo bu dostum
Madmaxx is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-21-2006, 08:53 PM   #3
Nautilus
Üye

Giriş: Jun 2006
Ünü: Nautilus is on a distinguished road

Alıntı:
Madmaxx tafarından gönderildi
Ne işe yarıyo bu dostum
3 Aylık saç kürü dostum dökülmeyi engelleyeci...
Nautilus is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-21-2006, 10:55 PM   #4
cidonur
Üye ül-Zebellah

cidonur kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2006
Ünü: cidonur is on a distinguished road

cidonur kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
iyi günlerde kullan bildiğin bir ürünmüydü yoksa doktorun verdiği bir ürünmü işe yarıyormu ?
cidonur is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-23-2006, 10:19 PM   #5
nodrac
Üye

Alıntı:
cidonur tafarından gönderildi
iyi günlerde kullan bildiğin bir ürünmüydü yoksa doktorun verdiği bir ürünmü işe yarıyormu ?

merhaba dostum bizde sac dökülmesi irsi babam abimlerimdede var abim baya bir arastırma yaptı aldıgında pek düzenli kullanmadı ama ona rağmen dökülmesi durmustu. Zaten amerika sağlık örgütü tarafından onaylanan 2 ilactan biri diğerinin yan etkileri var göğüs büyümesi ses değişikliği gibi bunda öle birşey yok ama sürekli kullanman gerekiyor bıraktıktan 1 sene sonra hiç kullanmamıs gibi oluyor oyüzden sürekli kullanman gerekiyor
nodrac is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-23-2006, 10:57 PM   #6
dyermaker
Kallavi Üye

Giriş: Apr 2006
Ünü: dyermaker is on a distinguished road

iyi almişin o fiyata..3 aylık hemde..takdir ettim
dyermaker is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-24-2006, 12:57 PM   #7
huuk77
Taze Üye

Giriş: Oct 2006
Ünü: huuk77 is on a distinguished road

hocam ilaç hakkında verdigin bilgiler icin saol. bi saat bekliyorum o gelsin bende bu ilacı siparis etcem.bide memnun kalıp kalmadıgını yazarsan sevinirim.
huuk77 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-24-2006, 08:01 PM   #8
nodrac
Üye

birkaç arkadaş sormuş ilaç hakkına bende cevap veriyim dedim.

genetik olarak saç dökülme probleminiz varsa buna kesin bir çözüm şu an için dünyada yok. Olan sistemler genelde mevcut saclarınızı korumak kişilere göre değişmekle birlikte çok az saç çıkarmak yada çıkarmamak. Bende tıp öğrencisi oldugumda ufak bir arastırma yapmıstım. Genetik olarak saç dökülen insanlarda diğer insanlardan farklı olarak saç hücrelerinde bazı reseptörler var bunlara gelen erkeklik hormonu bu reseptörlerle birleşerek saç dökülmesine neden oluyor. Benim aldığım rogaine adlı ilaç sans eseri bulunma aslında kalp ilacı (minodixil etken maddesi) kullanılırken bir bakmıslar tüylenme yapıyor onun üzerine geliştirilmiş. Solusyon seklinde ve günde 2 kere gece gündüz uygulamanız gerekiyor. Benim 2 abim kullandı biri hala kullanıyor dökülmeyi kesti ama pek sac cıkarmadı abimlerde. Ama işin kötü yanı bu ilacı ömür boyu kullanmanız gerekiyor. Yani ilacı 3 ay kullandınız bıraktıktan 3 ay sonra hiç kullanmamış gibi oluyor. Diğer ilacsa hormonal bazda etki ediyor erkeklik hormonunu baskılıyor bazı insanlarda yan etki yapmazken bazılarında göğüs büyümesi ses değişmesi gibi yan etkiler yapıyor.
nodrac is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-22-2006, 12:35 PM   #9
Meraklı
Üye ül-Zebellah

Giriş: Jul 2006
Ünü: Meraklı is on a distinguished road

Ben de bu ürünü kullanmaya başladım, üniversite yıllarında 40-50 cm'yi bulan saçlarım yaş ilerledikçe seyrelmeye başladılar, son 4-5 yıldır sıfıra yakın bir traşla geziyorum, uzatmaya çalışınca da oldukça seyrek duruyorlar Biraz katkısı olurmu diye denemeye başladım (1 ay oldu) Psikolojik mi bilmiyorum ama sanki faydası var (2 ay sonra olur diyorlar?)

Size sorularım, ürün klavuzunda sadece vertex bölgesi diyor, siz (ve abileriniz) o bölge için mi kullanıyorsunuz yoksa diğer bölgelerde de (üst ve ön kısımlar) bir fayda sağlyabildiniz mi?

Ne kadar zamanda etki gördünüz, memnun musunuz?

1-2 gün (ya da 1-2 hafta) ara verince etkiler geri mi dönüyor yoksa pek farketmiyor mu (tatil vb dönemlerinde ara vermem gerekebilir)

Abileriniz ne kadar zaman kullandı, hala kullanıyorlar mı?

Şimdilik aklıma gelenler bunlar, teşekkürler
Meraklı is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-22-2006, 06:07 PM   #10
nodrac
Üye

merhaba evt bende ürünü aldıktan sonra 2.için sipariş vermiştim ama icupat faciasına ugrayınca tekrar arayıslara girdim ve dün birtane daha buldum onu aldım.Ürün gercektenişe yarıyor söleki dün berbere gittim sıfıra yakın kazattım sacımı daha öncede böle kestiriyordum saclarımın ön tarafı eskiden beyaz beyaz sac derisi gözükürdü şimdi daha sık bir halde ayrıca yanlardada ön sakak kısmında bende hafif düzelme oldu ama sağ taraf sola göre daha iyi ilerledi kesinlikle işe yarıyor abilerim ise söle 2side 20 yaslarda dökülmeye basladı biri daha cok kullandıgı için düzenli sekilde onun kullanmayana göre sacı baya cok şimdi büyük abim kullanmaya tekrardan basladı ben bir kutusunu vermiştim ona vertex bölgesi tekrar dolmaya basladı zamanla öne dogru yayılacagını düşünüyorum yani gercekten işe yarayan bir ilaç ama etkisi konusuna gelince idüzenli olarak 6 7 ay kullandıktan sonra 15 gün 1 ay kullanmayınca bir sorun olacagıını düşünmüyorum 2 3 yıl kullansanız bıraksanız maksimal 1 yıl etkisi sürüyor yani ömür boyu kullanmak zorundasın ben birde sampuanını sipariş ettim 3 gün önce onuda bekliyorum bakalım...
nodrac is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık