![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Mar 2006
Ünü:
![]() |
Türklerle alışveriş yapmak sanırım daha kolay olur. en azından rahatça soru sorup cevabımızı alabiliriz
bu başlık altında Türk satıcılarını yazalımBu mesaj en son " 05-09-2006 " tarihinde saat 01:46 PM itibariyle buzel tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Mar 2006
Ünü:
![]() |
yokmu hiç bildiğiniz türk satıcı
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
|
|
|
#5 |
|
Taze Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
rbiotech nickli biri var. computer bölümünde rastlıyabilirsiniz. 7 yıl türkiyede kalmış çat pat türkçe biliyor ama türk değil. son derece güvenli ve 50nin üzerinde %100 olumlu yorumu var. ağustosta 1 haftalığına türkiyeye gelicek siparişlerimi bekliyorum bakalım.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Dec 2006
Ünü:
![]() |
BEN TURKIYEDEN ALDIGIM ICIN SIZE SATIS YAPMAK ICIN DEGIL AMA GEREKIRSE YARDIM ETMEK ICIN SITEMI VERIYORUM
http://stores.ebay.com/Turadesign BASARILAR NELIN |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Üye
Giriş: Sep 2006
Ünü:
![]() |
Bi tane dayı var
kullanıcı adı porcheahmet.Gerçek adıda Ahmet sandıkçı.Koleksiyon yaptığım için en pahalı paralar neymiş diye baktım.Bu dayının 5-6 tane 18milyon dolarlık parası yine 5-6 taneda 7 milyon dolarlık parası vardı satışta.ayrıca kendisinin amerikada güzel bir koleksiyon dükkanı var |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
evet Sevgili Ahmet Sandikci hem cok basarili , hem cok yardimsever Turk dostu bir insan Ahmet birgun okursan hersey icin tesekkurler turadesign |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Üye
Giriş: Sep 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
o sermaye bende olsun bende yardımsever ve türk dostu olurum ama ona bi mesajatıcam.nasıl elde ettin o paraları diye.çünkü 1000dolar satıyo ve 1800lerden.biliyosunuz 1000dolar dolaşımda değil.sadece bankalar arası.ve sattığı 1000dolar 1800lerden olmasının yanı sıra çil.yani darphaneden nasıl çıktıysa öyle.gıcır gıcır ![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
vallahi para isini bilmem ama inanki Amerika Da sermayesi olan Turk dusmani ve tam tersi yardim ne demek bilmez oluyor kimi kisiler var Italyanim falan diyen yani ters etki yapiyor burda parasi olan aman borc morc isterler diye bir anda Turk oldugunu unutuyor uzucu ama gercek tabii azinlikta olsa senin dusuncende olanlarda var |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|