![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
120 gb external hard drive
merhaba
120 gb external hard drive lazım hangi siteden uygun alabilirim. ebay da fiatlar yuksekmı 2.5 inc olması gerekıyor |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
buy-new-age satıcısı nı baktınmı ?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Taze Üye
Giriş: Sep 2006
Ünü:
![]() |
Biraz bu satıcıya dikkat etmek gerekiyor. Aşırıcı ucuz aldın mı, harici kutu içerisine hiç tanınmadık marka disk koyabiliyor. Gerçi disk sorun çıkarmıyor ama yinede ilanda belirtilen olması daha güzel olur.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
hadıya bu bılgılye hıc rastlamamıstım alpago teskrler....
yanı asırı ucuz oldgunda demısın normal fıyata alsak bı sorun cıkmaz mı? orası da bellı deıl hdd olarak buy-new-age dan baya alan var forumda... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Taze Üye
Giriş: Sep 2006
Ünü:
![]() |
Evet bir keresinde bu satıcıdan 250gb harici disk almıştım. Şans işte normal açık arttırma bitiş fiyatının neredeyse yarısına denk gelmişti. Ürünü gönderdi. Ardiye ücreti vererek ürünü postaneden aldım. Taktım, gerçekten 250gb. ve güzel çalışıyor. Aradan belli bir süre geçtikten sonra harici kutu içerisine başka bir disk takma ihtiyacı duydum. Kutuyu açtım ve birde baktım diskin markası daha önce adını duymadığım 7200 rpmlik Media Data Disk. Ancak ürün ilanında ise Western Digital yazıyordu. Üzerinden süre geçtiği için vede disk stabil çalıştığı için satıcıyla bağlantı kurma gereği duymadım.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
evet belırtmesı daha ıı olurdu satcın ...
ama stabıl calısması sorun cıkarmadıgı ıcın sorun yk ![]() |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Jul 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
@emre_86 Evet belirtmesi daha iyi olurdu satıcının, ama stabil çalışması sorun çıkarmadığı için sorun yok ![]() Yazmak çok mu zor? İnanın alışkın olduğunuz yazma tarzına ben ve bir grup insan alışkın değiliz, ne olur, bizleri de düşünün ![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
merhaba
buy new age satıcının linkini lutfen yazarmısınız.120 gb 2.5 inc alacam en uygun ve kullanıslı baska varmı |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
merhaba
buy new age adlı satıcının sattıgı hard drive lar 3.5 inc. ben cepte tasınacak olanlardan istiyorum ani 2.5 inc lütfen önereceginiz satıcı varmı |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Üye ül-Zebellah
|
buy new age adlı satıcının Allah cezasını versin benim 300gb diskimi göndermedi paramıda vermedi öbür dünyada alıcam sanırım hakkımı
![]()
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|