Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın!

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 04-24-2007, 04:16 PM   #1
offguard
Kallavi Üye

offguard kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2007
Ünü: offguard is on a distinguished road

Unhappy jagrfannj'dan zippo ve diğerleri 20 günü geçti ses yok

daha önce birçok kez çakmak aldığım jagrfannj adlı satıcıdan bu sefer çakmaklarım elime ulaşmadı,gerçi 20 gün oldu ama bu bile fazla,daha önce en fazla 6 günde geliyordu,satıcının bana verdiği tracking number usps'nin sayfasında takip ediliyor ve ürün 20 gün önce kargoya veirlmiş durumda ama türkiye'de lc ile başlayan tracking takip edilemiyor,bugün postaneye gittiğimde onların da takibine başlandığını söylediler ama daha ürünün bir izine rastlayamadık.
bunla beraber yine aynı tarihte aldığım 3 farklı paketim de ulaşmadı bir tanesinin yine lc ile başlayan tracking'i var,o da usps'in sitesinde 20 gün önce kargoya verilmiş gözüküyor diğerlerinde tracking yok,satıcıların hepsi power seller ve satıcılardan kaynaklanan bir sorun olduğunu sanmıyorum,he derseniz ki ürünler gümrüğe takılmıştır bütün aldıklarımın toplam değeri 55 dolar.

bakalım,bize düşer beklemek.

http://forum.iyibey.com/ebayde-satyt...html#post14990
offguard is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-24-2007, 08:03 PM   #2
s2s
Üye

Giriş: Jul 2006
Ünü: s2s is an unknown quantity at this point

re

eeee ben okadar yazdım.
s2s is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-24-2007, 08:49 PM   #3
offguard
Kallavi Üye

Alıntı:
s2s tafarından gönderildi
eeee ben okadar yazdım.

zippo'larla ilgili şöyle bir durum olabilir diye aklıma geldi,zippo türkiye distrübitörü(inşallah doğru yazmışımdır) birden fazla alım için devreye giriyor olabilir?
bilmiyorum,sadece komplo teorisi kuruyorum,şöyle de destekliyim,zippo türkiye temsilcisine şans eseri yolum düşmüştü ve onların toptan sattığı fiyattan daha ucuza zippo edinebildiğini söylemiştim,ordaki çalışan da eline kağıt alıp,nerden aldığınızı söylermisiniz dedi,ben de araştırın bulun dedim!!!???

offguard is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-25-2007, 09:39 PM   #4
offguard
Kallavi Üye

Alıntı:
offguard tafarından gönderildi
daha önce birçok kez çakmak aldığım jagrfannj adlı satıcıdan bu sefer çakmaklarım elime ulaşmadı,gerçi 20 gün oldu ama bu bile fazla,daha önce en fazla 6 günde geliyordu,satıcının bana verdiği tracking number usps'nin sayfasında takip ediliyor ve ürün 20 gün önce kargoya veirlmiş durumda ama türkiye'de lc ile başlayan tracking takip edilemiyor,bugün postaneye gittiğimde onların da takibine başlandığını söylediler ama daha ürünün bir izine rastlayamadık.
bunla beraber yine aynı tarihte aldığım 3 farklı paketim de ulaşmadı bir tanesinin yine lc ile başlayan tracking'i var,o da usps'in sitesinde 20 gün önce kargoya verilmiş gözüküyor diğerlerinde tracking yok,satıcıların hepsi power seller ve satıcılardan kaynaklanan bir sorun olduğunu sanmıyorum,he derseniz ki ürünler gümrüğe takılmıştır bütün aldıklarımın toplam değeri 55 dolar.

bakalım,bize düşer beklemek.

Konu başında bahsettiğim diğer ürünler,çakmak hariç olanlar bugün elime geçti,postacı kapıya kadar getirdi ama zippo'lardan hala ses yok?
Halbuki hepsini aynı gün almıştım,bakalım hala ümidimi kesmiş değilim.

offguard is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-26-2007, 02:28 AM   #5
babacan
Taze Üye

babacan kullanıcısının avatarı

Giriş: Oct 2006
Ünü: babacan is on a distinguished road

Hayırlı olsun
Bende 2 gün önce jagrfannj dan 1 adet moon slayer zippo sipariş ettim , bakalım ne olacak (aynı gün bir sony kamera bir CX300 kulaklık ta sipariş ettim :P)
babacan is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-26-2007, 07:17 PM   #6
ozangoren
Üye

Giriş: Sep 2006
Ünü: ozangoren is on a distinguished road

aynı şekilde benimde.2 tanesi bir zarfta,1 tanesinide ayrı zarfta olmak üzere 3 zippom bu satıcıdan 20 günü geçti hala gelmedi.ayrıca başka satıcıdan cd almıştım aynı şekilde onlarda gelmedi postanede bir sorun var galiba
ozangoren is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-28-2007, 02:55 PM   #7
s2s
Üye

Ünü: s2s is an unknown quantity at this point

re

kardeş nasıl gelmiyor niye gelmiyor bilmemde nası yani eline kalem kagıdı aldı nerden aldın falan filan gibi.yani kimi mahkemeye veriyor ebayımı yani mevzuat bole bişe koymus 100 doların altını geçireceksin zippo distrub kim oluyor .burda kaçak yok bişey yok koskoca devletin gumrugunden urun geçiyor devlet buna izin vermiş adamlar açıp bakıyor içini ble bi durum olsa geçirmezler.distrubde alsın ebaydan ozaman.adamlarda 2007 urunleri yok nerdeyse 6-7 ay oldu onlar onun derdine yansınlar.bende 2007 model almak istiyorum gider gittigidiyordan alırım onlar satsınlar onlardan alayım bukadar basit.
s2s is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-29-2007, 01:09 AM   #8
Meraklı
Üye ül-Zebellah

Ünü: Meraklı is on a distinguished road

@s2s, yazdıklarınızdan hiçbirşey anlamadım???
Meraklı is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-29-2007, 01:29 AM   #9
Burakcan
Kallavi Üye

Burakcan kullanıcısının avatarı

Giriş: Mar 2007
Ünü: Burakcan is on a distinguished road

Burakcan kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
bence bunlar postaneden kaynaklanıyo forum aldıkları ürünleri gelmeyenlerle dolu bende dahil!
Burakcan is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-29-2007, 05:40 PM   #10
_HYPNOTIC_
Taze Üye

Giriş: Dec 2006
Ünü: _HYPNOTIC_ is on a distinguished road

ben de aynı satıcıdan 3 gün önce 3 adet satın aldım. şimdilik bir ses yok dağal olarak. satıcıyla temasa da geçmedim. tracking number falan da yok. beklemedeyim ben de inşallah bir sorun çıkmaz
_HYPNOTIC_ is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık