![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
daha önce birçok kez çakmak aldığım jagrfannj adlı satıcıdan bu sefer çakmaklarım elime ulaşmadı,gerçi 20 gün oldu ama bu bile fazla,daha önce en fazla 6 günde geliyordu,satıcının bana verdiği tracking number usps'nin sayfasında takip ediliyor ve ürün 20 gün önce kargoya veirlmiş durumda ama türkiye'de lc ile başlayan tracking takip edilemiyor,bugün postaneye gittiğimde onların da takibine başlandığını söylediler ama daha ürünün bir izine rastlayamadık.
bunla beraber yine aynı tarihte aldığım 3 farklı paketim de ulaşmadı bir tanesinin yine lc ile başlayan tracking'i var,o da usps'in sitesinde 20 gün önce kargoya verilmiş gözüküyor diğerlerinde tracking yok,satıcıların hepsi power seller ve satıcılardan kaynaklanan bir sorun olduğunu sanmıyorum,he derseniz ki ürünler gümrüğe takılmıştır bütün aldıklarımın toplam değeri 55 dolar. bakalım,bize düşer beklemek. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye
Giriş: Jul 2006
Ünü:
![]() |
re
eeee ben okadar yazdım.
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
zippo'larla ilgili şöyle bir durum olabilir diye aklıma geldi,zippo türkiye distrübitörü(inşallah doğru yazmışımdır) birden fazla alım için devreye giriyor olabilir? bilmiyorum,sadece komplo teorisi kuruyorum,şöyle de destekliyim,zippo türkiye temsilcisine şans eseri yolum düşmüştü ve onların toptan sattığı fiyattan daha ucuza zippo edinebildiğini söylemiştim,ordaki çalışan da eline kağıt alıp,nerden aldığınızı söylermisiniz dedi,ben de araştırın bulun dedim!!!??? |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Konu başında bahsettiğim diğer ürünler,çakmak hariç olanlar bugün elime geçti,postacı kapıya kadar getirdi ama zippo'lardan hala ses yok? Halbuki hepsini aynı gün almıştım,bakalım hala ümidimi kesmiş değilim. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2006
Ünü:
![]() |
Hayırlı olsun
Bende 2 gün önce jagrfannj dan 1 adet moon slayer zippo sipariş ettim , bakalım ne olacak (aynı gün bir sony kamera bir CX300 kulaklık ta sipariş ettim :P) |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye
Giriş: Sep 2006
Ünü:
![]() |
aynı şekilde benimde.2 tanesi bir zarfta,1 tanesinide ayrı zarfta olmak üzere 3 zippom bu satıcıdan 20 günü geçti hala gelmedi.ayrıca başka satıcıdan cd almıştım aynı şekilde onlarda gelmedi
postanede bir sorun var galiba |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
re
kardeş nasıl gelmiyor niye gelmiyor bilmemde nası yani eline kalem kagıdı aldı nerden aldın falan filan gibi.yani kimi mahkemeye veriyor ebayımı yani mevzuat bole bişe koymus 100 doların altını geçireceksin zippo distrub kim oluyor .burda kaçak yok bişey yok koskoca devletin gumrugunden urun geçiyor devlet buna izin vermiş adamlar açıp bakıyor içini ble bi durum olsa geçirmezler.distrubde alsın ebaydan ozaman.adamlarda 2007 urunleri yok nerdeyse 6-7 ay oldu onlar onun derdine yansınlar.bende 2007 model almak istiyorum gider gittigidiyordan alırım onlar satsınlar onlardan alayım bukadar basit.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
@s2s, yazdıklarınızdan hiçbirşey anlamadım???
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Kallavi Üye
|
bence bunlar postaneden kaynaklanıyo forum aldıkları ürünleri gelmeyenlerle dolu bende dahil!
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Taze Üye
Giriş: Dec 2006
Ünü:
![]() |
ben de aynı satıcıdan 3 gün önce 3 adet satın aldım. şimdilik bir ses yok dağal olarak. satıcıyla temasa da geçmedim. tracking number falan da yok. beklemedeyim ben de
inşallah bir sorun çıkmaz![]() |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|