![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Administrator
Giriş: Jan 2006
Ünü:
![]() |
Eşime 4 farklı Dermalogica Krem Temizleyici Maske v.s. (Tam anlamıyorum o buldu
![]() Ama Eczanede bakıp hesapladık 600 YTL tutuyordu hepsi. Shipping leri dahil bize 110$ a geldi hepsi Bana da Speedo Güneş Gözlüğü 11 € (shipping dahil) Orjinal Kutulu ipek silecekli fotoğrafından daha güzel vallaa evin içinde bile onunla dolaşıyorum ![]() 18 Nisan Sipariş Tarihi 25 Nisan Evime TEslimat SAtıcısı çok farketmiyor bu ürünlerden çok var önemli olan iyi fiyatını kovalayıp almak.Türkiyeye gönderenleri bulmak için zaten iyibey.com dan aramak yeterli oluyor |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
iyi fiyata almışsınız vallahi trde kazıklanıyoruz resmen yaa
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Administrator
Giriş: Jan 2006
Ünü:
![]() |
eee işte boşuna mı uğraşıyoruz doğru ürüne oynayınca inanılmaz fiyat farkları çıkıyor
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
okay2 sana özel mesaj atmıştım.Okudun mu?
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Süper Moderatör
Giriş: Mar 2006
Ünü:
![]() |
Hayırlı olsun okay2
ürünlerinizi ailece Güle Güle kullanmanızı temenni ederim. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
okay2 dermatololjik ürünleri nerden aldınız ? Güvenilir bir satıcı arıyorum, sizin aldığınız adresi verirseniz bir incelemek isterim...texaspos diye çok iyi bir satıcı buldum ama o da sadece USA çalışıyormuş...
Bende biraz bakım ürünü almak niyetindeyim, benim valide bir dolu para yatırıyor bunlara, geçen bir 60 grlık bir kremini gördüm verdiği parayı duyunca rengim benzim attı Ben de buradan getirteyim, avon tarzı şeyler varsa ![]()
|
|
|
#7 |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2006
Ünü:
![]() |
arkadaşlar ben dermalogica ürünlerini jennyskincare isimli satıcıdan sipariş vermiştim. ve ürünler elime gelmedi 40 gün bekledim. bana bir türlü gönderi numarasını yada gönderdiğine dair makbuzu yollamadı. defalarca istedim en sonunda ürünlerin eline geri döndüğünü söyledi. ve tekrar göndereceğini 20 dolar kargo parası daha istedi. bende paramı refund yapmasını istedim. 17 doları kesip refund yaptı. sonuçta 17 dolar boşu boşuna zarar etmiş oldum. ve satıcı gerçekten gönderdimi bilmiyorum. aklınızda bulunsun.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
hangi siteden aldın ...adresini verirmisin?
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
dermalogica ürünlerini hangi satıcıdan aldığınızı hatırlıyosanız yazarsanız sevinirim
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|