![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Oct 2006
Ünü:
![]() |
İlk ürünüm geldi... casper m500 batarya!
arkadaşlar iyibey sayesinde cesaret edip üye olduğum ebay'dan ilk ürünümü aldım ve sorunsuz biçimde bana ulaştı.
Alınan Ürün:casper (e-ten) m500 batarya (2 adet) Satıcı: t-dimension4 (linki http://search.ebay.co.uk/_W0QQsassZt-dimension4QQhtZ-1 ) Fiyatı:AU $24.66 (27.6 ytl - hemen al) Kargo:AU $9.3 (10.4 ytl) Hangi yol ile geldi:Postacı amca getirdi.. ![]() Paket:Küçük zarf Problem:Herhangi bir gümrük veya PTT problemi yok.. Kaç günde geldi:12 gün satıcı ürünü gift olarak işaretlemiş ve 10 dolarlık telefon aksesuarı olarak not düşmüş. ben istemeden tracking number falanda verdi. ayrıca çok ilgili ve hızlı bir satıcıydı. kesinlikle tavsiye ederim... birde şu noktayı belirtmeden geçemiycem, ürünü ayın 26sında aldım, 28inde kargoya verildi (cumartesi pazar girdiğinden araya heralde) ayın 31inde hongkongtan yola çıktı, 1inde istanbuldaydı, 3 ünde eskişehire geldi, fakat sağolsun PTT daha bugün elime ulaştırdı yani 7sinde!!! ya allah aşkına ne kadar güzel çalışan bir ptt'miz var! hongkongtan türkiyeye 3 günde gelen ürün eskişehir pttden evime, yani 3-5 km'lik yolu 5 günde katedebildi.. helal olsun PTT.... Bu mesaj en son " 11-07-2006 " tarihinde saat 04:33 PM itibariyle iyibey tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Administrator
Giriş: Jan 2006
Ünü:
![]() |
geç olsun güç olmasın
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye ül-Zebellah
|
iyi günlerde kullanın
Bana gelen postacı hep aynı kişi bende ilk günden tanıştım yolum düştüğümde uğruyayıp kendim alıyorum hem o faydalanıyor hem ben
|
|
|
#4 |
|
Üye
Giriş: Jul 2006
Ünü:
![]() |
re
hocam 2 gun sonra burda postacılara sallarken gormeyelim seni.cunku çok sevinmişsin arkadasların dediği gibi geç olsun güç olmasın.cunku postane denen olay çok garantili bişe değil
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Oct 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
ben zaten postacıları övmek değil yermek için yazdım.. dedimki postaneden evime 3-5 km'lik yolu 5 günde anca geldi dedim.. neyse.. önemli olan herkesinde dediği gibi gelmesi.. ![]() önümüzdeki alışverişlere bakıcaz artık.. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
hyrlı olsn ...
bnde hp5555 kullanıcısıyım bakım guzel bısıer var mı ![]() |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|