![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
|
Oakley Splice gözlüğüm geldi !!!
Alınan Ürün: Oakley Splice Black/Black Chrome w/ Black Iridium Lens
Ürün Fiyatı: 100 USD *Hemen al seçeneği ile alındı* Satıcı: xpinkstar86x Gönderi Cinsi: United States Postal Service airmail Kargo Tipi: Zarf İçinde Kutu Kargo Ücreti: 5 USD Ücret Bildirimi: 40 USD (hediye olarak işaretlenmiş) Geliş Süresi: 26 gün Hangi Yol İle Aldığı: Postacı dün eve bırakmış galiba.Ben yoktum. ![]() Opsiyonel Açıklamalar Gümrük Problemi: Yok PTT Problemi: Yok Diğer Problem & Aksaklıklar: Yok Tavsiyeler: Şiddetle tavsiye ediyorum ![]() Yorum : Ebay'de karşılaştığım en dürüst satıcı.Ben ürünü global express ile göndermesini istedim.Tracking number ve sigorta da olacaktı.Kargo toplam 17 dolar tutuyordu.Satıcı ertesi gün mail attı.Ürünü kargolamış fakan onun bulunduğu bölgeden Türkiyeye tek gönderim seçeneği airmail'mış.O yüzden tracking number ve sigorta malesef yok dedi.Ancak airmail'da 5 dolar tutmuş.Adam 12 dolarımı geri yolladı.Herkes yapmaz bunu... Bu mesaj en son " 12-05-2006 " tarihinde saat 09:22 PM itibariyle iyibey tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye
Giriş: Oct 2006
Ünü:
![]() |
sayiden dürüst satıcıymış
güle güle kullan arkadaşım |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
Giriş: Sep 2006
Ünü:
![]() |
Güle güle kullan..
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye ül-Zebellah
|
iyi günlerde kullan Webster
bütün satıcılar böyle olsa hayat bayram olsa ![]()
|
|
|
#5 |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2006
Ünü:
![]() |
İyi günlerde kullanman dilegiyle...Bu arada Gözlük güzelmişşş
![]() |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|