![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
Ürün kesinlikle orijinal, zaten bu yüzden bir miktar fazla para vermeyi göze almıştım. Ebayde OEM olarak çok fazla CX300 var ve hepsi de yaramaz ürünler ama fiyatları da ucuz. Orijinal olanlar kesinlikle kutulu olmak zorunda. Bu satıcı ebayde orijinal CX300 satıcıları arasında en iyilerinden diyebilirim, bu konunun uzmanı. Linki için satıcının üzerine tıklayın.
pigheadman (Member is a PowerSeller) Açıklamalar: SATICI: pigheadman (Satıcı İngiliz ama Çin'den ürün gönderimi yapıyor) ALINAN ÜRÜN: New Sennheiser Ear-Canal Headphone CX300 Black ALINDIĞI TARİH: 11.10.2006 Açık artırmayla alındı ELİME GEÇİŞ TARİHİ:27.10.2006 (Bayramı da düşünürsek 16 gün yeterli bir zaman bence) HANGİ YOL İLE ALINDIĞI: Standart posta (Air buble zarla geldi) FİYAT: 13.92 £ (5 £ kargo bedeli olarak, kesildi) GÜMRÜK PROBLEMİ:Yok Satıcı kesinlikle maillere cevap vermiyor. Bunu başka alıcılarda belirtmiş. Kendisine ödemeden sonra 4 mail attım, hiçbirini iplemedi. Ama ürün %100 orijinal. Hepsiburada da 70 YTL civarı bana 37 liraya malolmuş.
Akıllı Tüketicinin Mekanı Bu mesaj en son " 10-27-2006 " tarihinde saat 11:40 PM itibariyle iyibey tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye ül-Zebellah
|
iyi günlerde kullan eflatun
|
|
|
#3 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Sağolasın cidonur, şanssızlık bugün mp3 çalarım da yanımda değildi, alet geldi sadece PC'de deneyebildim. O da rezil bir çıkış demek zaten, akşam eve gideyim hemen bağlayacağım alete. Daha önce başka bir yerde denemiştim, mükemmel övülen yere göğe sığdırılamayan bir kulaklık, bakalım beni ne kadar memnun edecek.
|
|
|
#4 |
|
Kallavi Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
güle güle kullan..
hakikaten her yerde bu kulaklıktan bahsediliyor.. ne menem bir şey ki.. logitech X530 un kulaklık versiyonuysa ben de alayım.. ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Kulakiçi kulaklıkta 300 $ gibi abartılı rakamlara Westone gibi şeyler almaya niyetiniz yoksa şu anda Sennheiser CX300 bir numaralı seçenek. Bu kulaklık donanım forumlarında uzak ara gidiyor. Bundan daha ucuza bir de Creative EP-630 var, Türkiye'de 50 YTl civarlarında olmalı. Ama bu ondan biraz pahalı olmasına rağmen sesteki detaylar ve kablo kalitesi bakımında oldukça beğeniliyor.
|
|
|
#6 |
|
Kallavi Üye
|
güle güle kullan
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Merhaba; Bu kulaklık KGM'nin pazarladığı 2 GB mp3 çalarlara uyarmı?empedans 16 ohm yazıyor.KGM'deki cihazlarda 32 ohmdu.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
KGM'in sattığı cihazların jakları zaten standart değil, 2.5 mm olanlardan. Piyasada standart 3.5 kullanılıyor, doğal olarak bunlar da 3.5 mm. Ama dönüştürücü aparatlar satılıyor sanırım. O şekilde belki jak uygunlaştırılabilir, onun haricinde sorun olacağını sanmıyorum, bu dönüştürücüyle sıradan bir kulaklık bağlanabiliyorsa bu da bağlanır. Gerçi MP3 çalar ile kulaklık fiyatları aynı olması ilginç bir ayrıntı olacak. 4 GB olanları bile kargo dahil 55 $ gibi bir rakama gidiyor olmalı şu aralar. Ferrari olayındaki gibi Sennheiser firması bunu duyarsa kulaklığı geri çağırabilir belki
![]()
|
|
|
#9 |
|
Kallavi Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
Hayırlı olsun.İyi günlerde dinleyin.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
bizde eflatun un aklına uyduk aldık bı tane yardımların ıcın tesskrler hayrlı olsun...
bakalım bızımksı kac gune gelcıek ![]() |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|