![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
Bir gözlük postu da benden. :)
Amerika'dan RB3364 004/58 model bir RayBan gözlük aldım. Ödemeyi cumartesi günü (7 Haziran) yapmıştım. Ne ilginçtir ki satıcı hafta sonu olmasına rağmen sağolsun hemen aynı gün postaya vermiş. USPS'de postaya verildiği belli, gün gün takip ettim. Hatta o kadar ilgili bir satıcıymış ki Ebay'da aldığım ürünün "Order Detail" sayfasına ve PayPal'a bile eklemiş. Gözlük bugün (17 Haz) elime geçti. Sağını solunu inceledim. Bir sorun yok gibi. Yarın bir gözlükçüye de göstereceğim fake midir değil midir diye.
Satıcı ayrıca ben herhangi bir istekde bulunmadan ürünü gift olarak işaretlemiş ve 115$'lık ürünü 25$ göstermiş. Satıcıyı bir inceleyin derim. Positive Feedback (last 12 months): 98.6% - Positive 3123 - Neutral 28 - Negative 16 Bu mesaj en son " 06-17-2008 " tarihinde saat 04:32 PM itibariyle Menatheren tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 | |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
Alıntı:
satıcıya şöyle bi gözattımda sadece 1 tane FAKE diyen var birde CHİNA diyen var inşallah fake değildir.. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
valla hacım ne iş anlamış değilim bu tr deki rayban merakı aslan gibi oakleyler dururken..
bu arada 99 dolara oakley crosshair aldım titanyum.. nefis.. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
Alıntı:
peki bunun ölçüleri ne gerçekten güzel benim daha önce aldığım gözlükler 14 cm büyük geldi 12 cm aldım oldu gibi ama kaba durdu ikiside arkadaşa gitti ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Bildiğinden şaşma demiş atalarımız. Bir kaç sonra veya gelecek yaza da oakley deneriz sorun olmaz. |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
16 mm miş bili. bana tam geldi. titanyum olması guzel tabi.
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|