Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın!

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 06-17-2008, 04:29 PM   #1
Menatheren
Taze Üye

Menatheren kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2008
Ünü: Menatheren is on a distinguished road

Bir gözlük postu da benden. :)

Amerika'dan RB3364 004/58 model bir RayBan gözlük aldım. Ödemeyi cumartesi günü (7 Haziran) yapmıştım. Ne ilginçtir ki satıcı hafta sonu olmasına rağmen sağolsun hemen aynı gün postaya vermiş. USPS'de postaya verildiği belli, gün gün takip ettim. Hatta o kadar ilgili bir satıcıymış ki Ebay'da aldığım ürünün "Order Detail" sayfasına ve PayPal'a bile eklemiş. Gözlük bugün (17 Haz) elime geçti. Sağını solunu inceledim. Bir sorun yok gibi. Yarın bir gözlükçüye de göstereceğim fake midir değil midir diye.

Satıcı ayrıca ben herhangi bir istekde bulunmadan ürünü gift olarak işaretlemiş ve 115$'lık ürünü 25$ göstermiş. Satıcıyı bir inceleyin derim.
Positive Feedback (last 12 months): 98.6% - Positive 3123 - Neutral 28 - Negative 16

Bu mesaj en son " 06-17-2008 " tarihinde saat 04:32 PM itibariyle Menatheren tarafından düzenlenmiştir....
Menatheren is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-17-2008, 04:35 PM   #2
bills212
Süper Moderatör

bills212 kullanıcısının avatarı

Ünü: bills212 is on a distinguished road

Alıntı:
Menatheren tafarından gönderildi
Amerika'dan RB3364 004/58 model bir RayBan gözlük aldım. Ödemeyi cumartesi günü (7 Haziran) yapmıştım. Ne ilginçtir ki satıcı hafta sonu olmasına rağmen sağolsun hemen aynı gün postaya vermiş. USPS'de postaya verildiği belli, gün gün takip ettim. Hatta o kadar ilgili bir satıcıymış ki Ebay'da aldığım ürünün "Order Detail" sayfasına ve PayPal'a bile eklemiş. Gözlük bugün (17 Haz) elime geçti. Sağını solunu inceledim. Bir sorun yok gibi. Yarın bir gözlükçüye de göstereceğim fake midir değil midir diye.

Satıcı ayrıca ben herhangi bir istekde bulunmadan ürünü gift olarak işaretlemiş ve 115$'lık ürünü 25$ göstermiş. Satıcıyı bir inceleyin derim.
Positive Feedback (last 12 months): 98.6% - Positive 3123 - Neutral 28 - Negative 16
hayırlı olsun gülegüle kullan satıcıya şöyle bi gözattımda sadece 1 tane FAKE diyen var birde CHİNA diyen var inşallah fake değildir..
bills212 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-17-2008, 05:23 PM   #3
akinakdemir
Kallavi Üye

Ünü: akinakdemir is an unknown quantity at this point

valla hacım ne iş anlamış değilim bu tr deki rayban merakı aslan gibi oakleyler dururken..
bu arada 99 dolara oakley crosshair aldım titanyum.. nefis..
akinakdemir is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-17-2008, 05:25 PM   #4
bills212
Süper Moderatör

Alıntı:
akinakdemir tafarından gönderildi
valla hacım ne iş anlamış değilim bu tr deki rayban merakı aslan gibi oakleyler dururken..
link verde bizde bakalım ne kadar nefis
Eski 06-17-2008, 06:16 PM   #5
akinakdemir
Kallavi Üye

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...SI% 26otn%3D4
buyur bili
Eski 06-17-2008, 09:20 PM   #6
bills212
Süper Moderatör

Alıntı:
bili he
peki bunun ölçüleri ne gerçekten güzel benim daha önce aldığım gözlükler 14 cm büyük geldi 12 cm aldım oldu gibi ama kaba durdu ikiside arkadaşa gitti
Eski 06-17-2008, 10:08 PM   #7
Menatheren
Taze Üye

Menatheren kullanıcısının avatarı

Ünü: Menatheren is on a distinguished road

Alıntı:
Hacı biz de anlamıyoruz galiba. Eskilerden gördüğümüz demek ki içimizde bir ukde oluşturmuş. Az seyretmedik zamanında RB gözlüklü polisiye filmleri. hehe Bildiğinden şaşma demiş atalarımız. Bir kaç sonra veya gelecek yaza da oakley deneriz sorun olmaz.
Menatheren is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-17-2008, 10:48 PM   #8
akinakdemir
Kallavi Üye

Alıntı:
bills212 tafarından gönderildi
bili he
peki bunun ölçüleri ne gerçekten güzel benim daha önce aldığım gözlükler 14 cm büyük geldi 12 cm aldım oldu gibi ama kaba durdu ikiside arkadaşa gitti
www.oakley.com diyim sana.
Eski 06-17-2008, 11:05 PM   #9
akinakdemir
Kallavi Üye

16 mm miş bili. bana tam geldi. titanyum olması guzel tabi.
Eski 06-17-2008, 11:12 PM   #10
bills212
Süper Moderatör

Alıntı:
16 mm miş bili. bana tam geldi. titanyum olması guzel tabi.
büyük dostum yaa bana 120 mm olmalı peki ölçüleri varmıdır yoksa bunları satıcıya mı sor dersin
bills212 is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık