![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
Ebaydan Dijital Tv Box Alicam Yardim!!!!
Beyler Ebaydan Dijital Tv Box Alicam Monitörü Tv Ye çeviren Cihazi Daha Once Alan Varmi Alan Varsa Hangi Saticidan Aldi Yardim Lutfen!!!!!!
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye
Giriş: Dec 2006
Ünü:
![]() |
Merhaba ben aldım ürün şuan yolda bekliyorum.Satıcı sib-usa toplam maliyeti 68 YTL ye mal oldu şubatın 5 inde yola çıkmış traking no vermiş ama takip edemiyorum LJ554491332US ürün elime geçtiğinde yazarım satıcı ara sıra buna benzer böyle ürünler satıyor aldığım ürünün linki
http://cgi.ebay.com/External-TV-Box-...QQcmdZViewItem |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
elinize ulaşan ürünü yazsanızda bizde fikir sahibi olsak
|
|
|
|
#4 |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
beyler ben dealextremeden aldım http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.11059 linki bu bu sitede güzel..ürün elime geçtiği zaman sizide bilgilendiririm.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
inşallah iyi çıkar arkadaşım ben bu heriflerin sattığı mallara hiç güvenmiyorum
|
|
|
|
#6 |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
İnşallah
inşallah ya
ama dealextremeyi severim.şunlara güvenerek aldım:1-)ürünü biliyorum.ürün türkiyede forex markasıyla sürülüyor.ve alanların çoğu memnun.forex olduğunu nasıl anladın dersen dealextremede ürün üreticisinin sitesini vermişler girdim bi baktım bizim türkiyede forex diye satılan modeller 2-)ürün bozuk çıkarsa eğer dealextreme çok insaflı bu konuda eğer düzgün ingilizcen varsa ve kanıtların sağlamsa direk ödüyolar.başıma geldi geçenlerde direk ödediler.ürünü 22martta aldım 25 inde kargoya verdiler.honkongun sitesinden baktım 4 ünde hongkongdan havalanmış.tahminimce bi kaç güne elimde ürün.elime geçince hakkında yorum yaparım...iyi forumlar |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Üye
Giriş: Jun 2008
Ünü:
![]() |
dostum bende aldım ama sesi bozuk ödeme yaptırma nasıl oluyor bana anlatırmısın
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Taze Üye
Giriş: Jul 2008
Ünü:
![]() |
arkadaşlar bu bağlantıyla pcmiz twmi olii bide uydu bağlantısı yapabiliomuyuz bu karta cwp verirseniz sewinirim saolun
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
şu an kullanıyorsan bana cihazın tam adını ve cihaz hakkındaki görüşünü yazarmsın ![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2008
Ünü:
![]() |
analog
Alıntı:
almış oldugun ürün sadece anolog yayınlar için digital yayınlar için degil ![]() |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|