![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#11 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Jul 2006
Ünü:
![]() |
www.donanimhaber.com 'da sahte Sennheiser'lerle ilgili bir haber var, alan arkadaşlar kendilerininkiyle oradaki fotoğrafları bir karşılaştırabilir mi? Almayı düşünüyorum ama işkillendim de
![]() |
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#12 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
@meraklı, zaten o forumun müdavimlerinden biriyim ve o konularda da birçok yorumum vardır
Almadan önce de bildiğim birşeydi bu. CX300 satanların yarısından fazlası OEM satıyor. Bunlar poşetin içine konup etiketlenen, görüntüde aynı ama orijinal olmayan ürünler. Orijinal olanlar kesinlikle ama kesinlikle kutulu olmalılar. Bu bahsettiğim satıcı ebay ortamında orijinal satan ender satıcılardan biri ve uygun fiyatlı da düşebiliyor. Ben almadan önce distribütör firma metan ile de kontak kurmuştum. Bu konuda çok araştırma yapmayanları sağolsunlar bir güzel öpiyorlar. Zaten dikkat edersen poşetli OEM ürünleri alıcıları da bildiği için fiyatları orijinallerinin üçte biri civarındadır. Ancak alacaksan bu satıcıyı ben kesinlikle öneririm. Ancak parayı ödeyecek ve 15 gün bekleyeceksin, çünkü satıcı ne bilgi veriyor, ne de cevap. Bu satıcının adetiymiş zaten. Feedbacklerine bakarsan, sitem edenler hep bu konuda sitem etmişler. Ancak şu bas tiz olayına girersek Creative EP-630 önerenler de var. Ama ben o modeli deneyemedim. CX300 bence iyidir. Westone gibi uçuk ve bence gereksiz ürünleri saymazsak Sennhesier bu konuda zaten tarışmasız dünyanın en büyük üreticisi. Bu arada midalap adlı satıcı ile olan 2-4 GB husumetinizde bir gelişme var mı? Benim sipariş henüz gelmedi ve test edemedim daha, sanırım haftaya gelir.
|
|
|
#13 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
bende aldım eflatunun tecrubelerı sayesınde bende hıc soru sormadım satıcıya nede ıksa ırtıbata gecmıomus ugrasmadım
![]() bende forumdonanımhaberden gorduklerımı gelen kulaklıkta baktım orgınal gelen urun bellı oluo zaten kutulu ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Sevgili Eflatun, kulaklıkların kutulu olduğunu (senin vasıtanla) biliyorum, ancak donanım haber'de kutulu sahtelerin de resimlerini koymuş, o yüzden kontrol edin dedim. Normalde 40 USD ve yukarısı olan bir ürünü 25-30 USD'ye alınca hele ürün Çin'den geliyorsa kuşkulanmamak münkün değil. Bir arkadaşım 2 hafta önce Nepal'den North Face montlar getirdi, uzaktan birebir, yakından ancak anlayanın anlayabileceği farklar! ABD'de 150 - 300 USD, Nepal'de Çin olağanüstü başarılı Çin kopyaları 15-30 USD!!!
Keza buralara yazmıştım, İngiliz bir satıcıdan 31 GBP'ye Nike Air 360 almıştım, ürün Çinden geldi (Burada 250-300 YTL, bir tane de ABD'den 114 USD + 35 USD Fedex'le getirmiştim!) İkisini yanyana koyunca anlıyor insan farkı! (Ve tabi giyince!) ... MP4 Player'larla ilgili Refund talebim var, yarın ertesi gün belli olacak, ayrıntılı bilgi vereceğimden emin olabilirsin ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Haklısınız o konuda. Bu kopya işlerinde çok ilerlediler. Geçenlerde uyduda bir kanalda izlemiştim. Çin'de bir araba markası var son modelini gösterdiler. Arabanın ismi şu "Hondo Civic"
Birebirini yapmışlar ve satışta, ancak Honda firması da birşey yapamıyormuş. Bir dönem 3000 kadar Honda Civic ithal eden bir firma o gün bugün talepte bulunmayınca ortaya çıkmış. Arabanın bile bu kadar tıpatıpını yapanlar kalıpçılıkta bu kadar ileri olanlar bir kulaklığı çok daha kolay yaparlar.Ancak arabada nasıl ki güvenliği sağlayamazlar, kulaklıkta da o kaliteli çıkışı veremezler gibime geliyor. Bu kulaklığı Türkiye'den alan bir arkadaşınkinden denemiştim. Arada bir fark göremedim ve hissetmedim. Ancak kutulu olanların da aralarında sahteleri olabilir. Belki bana denk gelmedi. Şu an memnunum. Tek sorunum "J" tipi kulaklık olması. Ben şu ana kadar hep "Y" tipi kullanmıştım.Enseden dolaşanları liseden Sony zamanında bırakmıştım. Ama ona da alışıyor insan zamanla. Bu arada ürün hepsiburada'da şu anda 66.38 YTL imiş. Buna 10 taksit yapıyorlar, bir de kar ediyorlar. Bunu üşününce benim aldığım çok ucuz gibi gelmiyor gözüme. Yani bu anlamda şüphelenmiyorum çünkü distribütör metan o zaman bana 60 YTL fiyat vermişti. 60 YTL olan bir ürünü 10 taksit değil de peşin aldığımızda 37 YTL gibi bir rakam ödüyorsak bu ebay koşullarında orijinal bir ürün için bence normaldir.
|
|
|
#16 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Öncelikle sevgili Eflatun'a bu ürünle beni tanıştırdığı için teşekkür etmek istiyorum, 18'inde aldığım ürünün ödemesini 22'sinde yapmıştım, dün elime geçti (14 GBP'ye almıştım kargo dahil). Gerçekten çok başarılı bir kulaklık ve kesinlikle orijinal
![]() |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Güle güle kullan @meraklı. Gerçekten güzl kulaklıklar. İlk zamanlar ben de sağ sol kulağa göre daha mı rahat oturuyor benim kulakların kalıbı mı bozuk diye düşünüyordum, hatta bir tanesine orta birine büyük şapkayı takmayı bile düşünüyordum. Ama şükür şu aralar nazar değmesin mükemmel oldu. Kulağımda var mı yok mu unutur oldum. Yani benim gibi kulakiçi kulaklığa alışkın olmayanlar ilk zamanlar garipseyebilirler ama sonradan inanın insan alışıyor. Ses kalitesine ise zaten diyecek yok...
|
|
|
|
#18 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
re
@eflatun un katıldıgı tum yorumlara katılıoyorum ..
![]() hyrlı olsun meraklı !! ![]() |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Sep 2006
Ünü:
![]() |
Aynı kullanıcıdan aldım bende Sennheiser CX 300 leri süper bir satıcı sorunsuz
Tavsiye edilir |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Taze Üye
Giriş: Sep 2006
Ünü:
![]() |
bildiğiniz sennheiser satıcısı varmı orjinal satan.ben güvenemiyorum yaw bunlara of kafayı yicem.en sonunda gidip 50liraya hepsiburada dan creative 630 alıcam yoksa.
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|