![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#11 | ||
|
Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
adama durumum düzelince ödeme yapacağım yazmışım demişsiniz, fakat bunu almayacağınızı söylerken dememişsinizki istersen negative feedback ver demişsiniz, buna dikkatinizi çekerim. ürün elinize geçincede şaşırmışsınız, sonra ödeme yapmaya karar vermişsiniz e verin artık dimi !!!! ebayden ürün alınca direk karttan düşmesi gerek demişiniz . ebay böyle çalışmıyor, nasıl olsa direkt kartımdan düşmüyor deyip teklif verirken gayrı ciddi davranmamak gerek. ben teşekkür ederim maalesef durum böyle... Alıntı:
değerli arkadaşım senden ve ebayi kullanan tüm arkadaşlarımdan ricam kurallara uymalarıdır. 4 ,99 paunda bir ürün alıp ödememek hoş bir davranış değil bunu ifade ettim. hiç aklınıza gelmedimi satıcının bu yaptığının ne anlma geldiği, 4,99 paundluk ürün için kart limiti bahanesi inandırıcı gelmemiş kanımca satıcıya.. ayrıca feedback inizi inceledim 7 işleminiz var ve daha öncede ödeme yapmamışsınız, yine kartınızın limiti yoktu sanırım!!! ikinci bu yaptığınız 7 işlem içinde eğer bu satıcıda ilk satıcı gibi olsa 2 tane negative niz olacaktı. yapmayın, ebay in en önemli unsurlarından biridir feedbackler... %88 olumlu yorumunuz var çok düşük bir oran bu, birde hem ödeme yapmamışsınız hemde satıcıya eksi puan vermişsiniz. bu yaptığınız doğrumu??? evet bencede bu ezikliği atmak gerek daha ebay fazla bilinmiyor Türkiye'de kullanıcı sayısı az fakat daha şimdiden bazı satıcılar dünya çapında gönderi yapıyor fakat Türkiye'yi hariç tutuyor, bunda sizinde katkınız olabilirmi acaba? sakin kafa ile düşünür ve satıcı gözünden bakarsanız olaya ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız, lütfen gücenmeyiniz benim şahsi fikirlerimdir, sizin mesajınızı kayda değer bulup yanıtlmak istediğimdendir. yoksa kimseyi incitmek gibi bir amacım yok.. saygılar sevgiler... |
||
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#12 | |
|
Administrator
Giriş: Jan 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Doğrudur haklısın
|
|
|
|
#13 | |
|
Taze Üye
Giriş: Sep 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Boşver ille de çomak sokan biri olacak işte . Ayrıca herkes negative feedback alabilir.@neck Bence olayı büyütüyorsun iyi niyetle açılmış bir topiği ne hale getirdiğinin bilmem farkında mısın. |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|