Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın!

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 10-25-2006, 06:05 PM   #11
neckornothing
Üye

Giriş: Aug 2006
Ünü: neckornothing is on a distinguished road

Alıntı:
destar tafarından gönderildi
Öncelikle lütfen kullandığınız üslüba dikkat edin. Olayın aslını bilmeden satıcıyı kandırdın, ayak çektin şeklinde yakıştırmaları bu forumun bir üyesine yakıştıramadım. O dediğiniz ithamlar aklıma gelseydi daha ucuza alırmışım bir dahakine denerim.

Bak ben oraya ne yazmışım "Adama durumum düzelince ödemesini yapacağım" ah be kardeşim ah.

Satıcı için 11 gbp değer ifade etmiyorsa zaten ürünü satmaz.

Dediğin doğru ise ebaydan ürünü alır almaz direk kredi kartından düşmesi gerek.

Yine de yorumunuz ilginç, teşekkür ederim.
üslup güzel sevgili destar gayet güzel üslup, düzeltilmesi gereken sizin üslubunuz, satıcıyı kandırdın ayak çektin tabirlerini siz yazmışsınız ben değil
adama durumum düzelince ödeme yapacağım yazmışım demişsiniz, fakat bunu almayacağınızı söylerken dememişsinizki istersen negative feedback ver demişsiniz, buna dikkatinizi çekerim.
ürün elinize geçincede şaşırmışsınız, sonra ödeme yapmaya karar vermişsiniz e verin artık dimi !!!!
ebayden ürün alınca direk karttan düşmesi gerek demişiniz . ebay böyle çalışmıyor, nasıl olsa direkt kartımdan düşmüyor deyip teklif verirken gayrı ciddi davranmamak gerek.
ben teşekkür ederim maalesef durum böyle...
Alıntı:
Hello again Emre,
I forgot to ask you to leave us positive feedback please.
We will do the same for you.
Best wishes again,
John Chapman at MAComputers

Thank you for purchasing Madge Smart 16/4 Ringmode Adapter MK2. Please leave
feedback for me on eBay and I'll do the same for you. Take this opportunity
now and help build a better eBay community.

To leave feedback, just click on the link below:

Item title: Madge Smart 16/4 Ringmode Adapter MK2
Web Address: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...m=150000717720
Item number: 150000717720

Total: £11.98

Note: Every eBay user has a Feedback profile made up of comments from other
eBay users.

Thank you so much for your business.

@neckornothing

Bunu bir inceleyiniz ve bize de açıklayın ki bilgilenelim. Herşeyin hibe mantığında olmadığını bu işin ticari sebepleri de içinde taşıdığını anlamışsınızdır. Artık bu ezikliği atalım üstümüzden olaya pragmatik bakmayı öğrenelim
e bunda birşey yok ödemesini yapmışınız satıcıda bana feedback ver demiş...
değerli arkadaşım senden ve ebayi kullanan tüm arkadaşlarımdan ricam kurallara uymalarıdır.
4 ,99 paunda bir ürün alıp ödememek hoş bir davranış değil bunu ifade ettim. hiç aklınıza gelmedimi satıcının bu yaptığının ne anlma geldiği,
4,99 paundluk ürün için kart limiti bahanesi inandırıcı gelmemiş kanımca satıcıya..
ayrıca feedback inizi inceledim 7 işleminiz var ve daha öncede ödeme yapmamışsınız, yine kartınızın limiti yoktu sanırım!!! ikinci bu yaptığınız 7 işlem içinde eğer bu satıcıda ilk satıcı gibi olsa 2 tane negative niz olacaktı. yapmayın, ebay in en önemli unsurlarından biridir feedbackler... %88 olumlu yorumunuz var çok düşük bir oran bu,
birde hem ödeme yapmamışsınız hemde satıcıya eksi puan vermişsiniz. bu yaptığınız doğrumu???
evet bencede bu ezikliği atmak gerek daha ebay fazla bilinmiyor Türkiye'de kullanıcı sayısı az fakat daha şimdiden bazı satıcılar dünya çapında gönderi yapıyor fakat Türkiye'yi hariç tutuyor, bunda sizinde katkınız olabilirmi acaba?
sakin kafa ile düşünür ve satıcı gözünden bakarsanız olaya ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız,
lütfen gücenmeyiniz benim şahsi fikirlerimdir,
sizin mesajınızı kayda değer bulup yanıtlmak istediğimdendir. yoksa kimseyi incitmek gibi bir amacım yok..
saygılar
sevgiler...
neckornothing is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-26-2006, 11:35 AM   #12
okay2
Administrator

okay2 kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2006
Ünü: okay2 is on a distinguished road

Alıntı:
neckornothing tafarından gönderildi
katılmıyorum,
örnek güzel dürüstlük açısından, fakat burada sizin verdiğiniz örnekte satış gerçekleşmiş, alıcı ödemesini yapmış fakat satıcı defolu mal göndermiş,
muhtemelen eksi feedback almamak ve dürüstlük açısından yeni ürün gönderip jest yapmış. işte bu satıcının dürüst olduğu güvenilir olduğu söylenebilir.
fakat destarınki farklı ödeme yapmamış, almayacağım istersen eksi feedback ver demiş.
aynı şey değil kanısındayım.

Doğrudur haklısın
Eski 10-26-2006, 12:21 PM   #13
mercimax
Taze Üye

Giriş: Sep 2006
Ünü: mercimax is on a distinguished road

Alıntı:
Ne diyelim öyle diyorsanız öyledir yoruma açık bir konu. Bu sizin fikriniz ben aynı görüşte değilim. Ebay id nizi buraya yazarsanız örnek davranışlaırınızı yakından takip edebiliriz. Ayrıca neg feedback almışsın demişsiniz, positive feedbacklerden bahsetmemişsiniz. Ne olursa olsun tarafsız olalım.

Saygılar,

Boşver ille de çomak sokan biri olacak işte . Ayrıca herkes negative feedback alabilir.

@neck
Bence olayı büyütüyorsun iyi niyetle açılmış bir topiği ne hale getirdiğinin bilmem farkında mısın.
mercimax is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık