![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Jul 2006
Ünü:
![]() |
Ürün & Kargo Bilgileri
Alınan Ürün: Zippo Black Ice Cakmak Ürün Fiyatı: 12 Dolar (Açık Arttırma) Satıcı: JagrFanNJ Gönderi Cinsi: USPS Kargo Tipi: Kutu Kargo Ücreti: 4 Dolar, Ücret Bildirimi: Ürün Fiyatı Gönderi Statüsü: Orjinal Kutusunda Geliş Süresi: 6 Gün Hangi Yol İle Aldığı: Postacı Amca Opsiyonel Açıklamalar Gümrük Problemi: Yok PTT Problemi: Yok Diğer Problem & Aksaklıklar: Yok Tavsiyeler: Herhangi Bir Sorun Yasamadım. Not: Cakmak TR de 75 Milyon. Ve Fırın boya Oldugu ıcın Boyası Dokulmuyor. Arkadasımın Dogum Gunu Icın Aldım. ![]() Bu mesaj en son " 09-18-2006 " tarihinde saat 09:33 AM itibariyle okay2 tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye
Giriş: Jun 2006
Ünü:
![]() |
İyi günlerde kullanmanız dileği ile..
![]()
|
|
|
#3 |
|
Üye
Giriş: Jun 2006
Ünü:
![]() |
Hımm güzel, artık bundan sonra Zippolarda Amerikadan gelecek,satıcıyı favorilerime ekledim teşekkürler.
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
Giriş: Mar 2006
Ünü:
![]() |
hediyeyi alacak olan arkadaşa hayırlı olsun
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Kallavi Üye
|
Şık & mantıklı hediye! Hayırlı olsun
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Kallavi Üye
|
bende aynı satıcıdan aldım ama ses seda yok
yarın ikinciyi göndercek sigortalı olarak umarım gelir |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
arkadaşım bu adam çok sorun çıkartıyo bende aldım bekliyorm 16 gün oldu yalan bu adam..
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Kallavi Üye
|
adam ın feedback güçlü ama gıcık bi herif türkleride pek sevmiyo bence mesajlarındaki konuşmalardan bunu anladım
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
bu adam ebay in en çok zippo satan adamı diye biliyorum fakat cidden garip bi adam!
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|