![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Süper Moderatör
Giriş: Mar 2006
Ünü:
![]() |
Posta şekli: US POSTAGE
Postaya veriliş tarihi: 31 mart 2006 Elime ulaşma tarihi: 18 nisan 2006 (19 gün) Satıcı: FASTMEMORYMAN Fiyatı: 20 sterlin nakliye dahil. ama satıcı bana $0.84 usd'ye yollamış O da ayrı tabi ![]() Evet arkadaşlar postacı kapının önüne bırakmış bir zarf büyüklüğünde hava kabarcıklı bir paket içerisinde.Ram'ide yine paketin içinde başka bir antistatik poşete koymuşlar. Ben ambalajı beğenmedim çünkü nerdeyse bir zarf içinde gelmiş. Kırılma ihtimali söz konusu olabilecek bir paketleme şekli ile. Neyse yinede sağlam bir şekilde elime ulaştı ve mutluyum ayrıca PC'mde şu an onu kullanıyorum size msj yazarken ![]() Bu mesaj en son " 12-05-2006 " tarihinde saat 09:36 PM itibariyle iyibey tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
ahaha, hadi hayırlı olsun kardeşim , bugün bi uğur var , gümrüğü boş mu bıraktılar ne yaptılar , ilk benimki sonra seninki geldi
, gümrük boş sanırım bu aralar sıkıldılar memurlar ![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Eyvallah confuest teşekkür ederim.Kardeş daha bitmedi bir ürün daha geldi onunda topic'ini açıyorum birazdan ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Administrator
Giriş: Jan 2006
Ünü:
![]() |
yürü bea kocum
bu ramler de ilginç ha çıplak elle dokunma bozulur,statik elektrik falan derler. bilgisayar toplayan adamalar haşırt huşurt avuçlaya avuçlaya takarlar birşey olmaz. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Valla bende O bilgisayar toplayan adamlardanım benimde elimde, dokunmadan dolayı hiç Ram bozulmadı şahsen ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
dostum hadi hayrını gör,ayrıca bende ram'leri avuçlaya avuçlaya,hatta bazen tokatlayarak takan bir bilgisayarcıyım,daha hiç bozulduğunu görmedim ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
valla bence o bozulan ramler , takanların şanssızlığından dayanıksız ya da hatalı , en az 20-30 kere ram takmışımdır hiçbişey oLMadı
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|