![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Kallavi Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
Alınan Ürün:fireware kart+ kablo
Ürün Fiyatı: 0,99 GBP (Hemen Al) Satıcı:hk-trading Gönderi Cinsi: China airmail Kargo Tipi: Zarf Kargo Ücreti: 6,90 GBP Ücret Bildirimi: YOK Gönderi Statüsü: Orjinal Kutusunda Geliş Süresi: 8-10 Gün Hangi Yol İle Aldığı: Postacı Amca Ödeme yöntemi: Paypal Opsiyonel Açıklamalar Gümrük Problemi: Yok PTT Problemi: Yok Diğer Problem & Aksaklıklar: Yok Tavsiyeler: (Yalnız ürünü denemedim.Pc tanıdı gerçi.)Herhangi Bir Sorun Yasamadım Alınan Ürün:fireware kart Ürün Fiyatı: 0,99 GBP Satıcı:digisland Gönderi Cinsi: China airmail Kargo Tipi: Zarf Kargo Ücreti: 4,35 GBP Ücret Bildirimi: YOK Geliş Süresi: 8-10 Gün Hangi Yol İle Aldığı: Postacı Amca Ödeme yöntemi: Paypal Opsiyonel Açıklamalar Gümrük Problemi: Yok PTT Problemi: Yok Diğer Problem & Aksaklıklar: Yok Tavsiyeler: (Yalnız ürünü denemedim.Pc tanıdı gerçi.)Herhangi Bir Sorun Yasamadım Bu mesaj en son " 10-02-2006 " tarihinde saat 12:47 PM itibariyle muto1985 tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
Bu bahsettiğiniz ürün firewire kart olabilir mi? Firmware kartı duymamıştım daha önce.
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|