![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
Dect telefonum geldi
Ürünün Alındıgı Kişi: bleubutterfly
Alınan Ürün: General Electric Dect Telefon Sipariş Tarihi:18.09.2006 Eline Geçiş Tarihi:29.09.2006 Hangi Yolla Aldıgı: Postacı eve kadar getirdi Kargo Ücreti:$18 Opsiyonel Acıklamalar Gumruk Takıntıları:Gümrüğe takılmaması için adama üzerine oyuncak, kitap vs. yazmasını söylemiştim. Bildiğim kadarıyla bu telefonlara telekominikasyon kurumu bandrolü yapıştırılıyor. Adam öyle yapmış ayrıca hediye paketine koyup üzerine bir tane de ingilizce Heidi kitabı koymuş gümrükte açarlarsa anlaşılmasın diye. Çok ama çok iyi bir satıcı ayrıca diğerleri daha fazla kargo parası isterken bu az istedi. Tavsiyeler:Kısaca çok iyi bir satıcı |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
Güle güle kullanın, bu arada telefonun bedeli ne kadardı yazmamışsınız onu. Ayrıca satıcıya baktım mağazası bale ayakkabısından geçilmiyor. Şu anda telefon yok mağazada, ara ara işe yarar ürün koyuyor anlaşılan. Bale ayakkabısı da işe yarar bir üründür tabii ama biz baleden uzak milletiz.
![]()
|
|
|
#3 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Jul 2006
Ünü:
![]() |
@eflatun, sabah sabah iyi güldürdün beni, teşekkürler
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
Vallahi güldürdün beni de. 10$ a aldım ürün kullanılmış ama çok temiz sıfır gibi.
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|