![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
Satıcı: sweetdeals4221
Ürün: iriver H10 (5GB) Postaya veriliş: 12 Eylül Varış: 27 Eylül (15 gün) Posta Türü: USPS Global Air Mail Geliş Şekli: Paket hala sistemde gözükmüyordu aradım gümrüğü daha yeni bakıldı dedi, yollayacaz dedi ben de aman dur dedim hemen atladım gittim. Postacı getirirse beleş ben gidersem 1.75 YTL bunu da hala analamdım ama neyse Aldım ürünümü geldim. Ürün Bedeli :79$ Ürün Bedeli Beyanı: Faturaya 90$ yazmış, aklı sıra kargoyu doğrultacak ki hesap doğru çıksın ![]() Kargo Bedeli :25 $ (Ancak 16 küsür dolar ödemiş.) Ürünün kulaklığı yok, başta konuşmuştum. Onu ayrı alacağım. Ürün MTP (media transfer protocol) formatında geldi UMS (Universal Mass Storage yapacağım ki tak kullan olsun)
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Jul 2006
Ünü:
![]() |
Açıkcası ben hala bu tip ürü getirmeye ürküyorum
Gümrük bedeli riskinden öte uğraştırmalarından korkuyorum Neyse, bu tip tecrübe arttıkça belki ben de niyetlenirim ![]() Sorunsuz bir alışverişten dolayı tebrikler ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
@meraklı ebestdeal4u satıcısından ben iriverin H10 20 GB olan modeli ile T10 1 GB olan modellerini de aldım. O zamanlar daha toydum açıkçası. Satıcı fiyat neyse o dedi (ki ikisi de 100 Euro altıydı) aletleri birer gün arayla istedim. Ancak ürünler geldi gümrükte birleşti...
O zaman ben de hapı yuttum, sabah 1 GB olan geçti, postacıya teslim edilmiş, muayene devam ederken diğer pakedi de görünce memur dağıtıcıdan ürünü alıp paketleri birleştirmiş ve tek ürün muamelesi yaptı ürün şirkket isminden geldiği için kuzenim yolladı muhabbeti de cebimde kaldı, o zaman ben de yandım işte. İkisinini toplamı 110-120 Euro gibi birşeydi. Ondan sonra çağırdılar, açıkça da dediler, uyanıklık etmişsin bari bir hafta verseydin arada dediler o zaman olurdu ama kargoda birleşmiş, malum PTT hergün sevketmiyor ki, birikebiliyor. Gümrüğe 116 YTl ekstradan artı kargoyu da ayırdığım için 34 $'da ekstra para, ürün fiyatları nerdeyse burada ki gg fiyatlarına geldi. Ben paketleme ve fiyatlandırmanın doğru yapılması ile şu dönemlerde sorun olmaz diyorum.
|
|
|
#4 |
|
Kallavi Üye
|
güle güle kullan
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
re
hayırlı olsun bnde de aynı mp3 playerdan var gg den bı rısınden almıstım fakat suan 6 aydır fılan pc gormuo ama calısması nda ve sarj olmasında problem yok.fırsat olupta goturemedım malum garantısı de yok onun ıcın fazla ucret cıkarrlar dıe gıtmıorum cebımız bı para gorsunde ole gıderım
![]() ses konusunda mukemmel harıka ses cıkarıo h10 dınledıkten sonra her muzıkten zevk alamaz oldum... ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Başka PC'lerde denediniz mi?
Bu tür bilinen bir sorunu yok bu cihazın. misticiriver.net sitesini takip ederim sıklıkla. Alet MTP modundaysa UMS trick yöntemiyle cihazı bağlayıp UMS yazılımı yükleyebilirsiniz belki. Bu sorununuzu çözebilir. Eğer şu ana kadar UMS trick yaparak denememişseniz bir denemenizi öneririm... Kalite olayına gelince mükemmel, söze gerek yok.
|
|
|
#7 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
re
denedım hocam bnde fazla ıng olmadıgı ıcın donaımhaberden olan bılgılerle (ama suan her seyını bılıorum nerdeyse mıncıkleye mıncıkleye:P) kurcalamıstım.versıyonunu yukledım v2.51 ı ondan sonra ıkı ay fılan kullandım bu sorun cıktı ıste sımdı..ums trick fılan hepsını yapıorum yanı ..saol yıne de..bunun yetkılı servısı tr de kont pc eger fazla fıyat cekerlerse senın satıcıdan bı tane de ben alırım h10
![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Umarım bir şekilde çözülür. Zira Kont pek de makul birşeyler çıkarmaz. Ama ben yine de arıza olamayabileceğini düşünüyorum. Mesela USB kablosuna da bakabilirsiniz. Neden derseniz, ben de 2 tane H10 var birinin kablosu bazen tutukluk yapıyor bunu keşfettim bu da ilginç. Bir tanesi bazı zamanlarda kopup kopup gelirken diğerinde böyle bir sorun yok. Çözersiniz umarım.
|
|
|
#9 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
![]() hocam ılk ebaydan aldıgım urun zaten h10ıcın usb kablosu olmus tu![]() ![]() 3 ın 1 kıt.ama yıne de degısmedı sonuc yapabılırım dıosan sana yolıyımda yap...cok guzel olur @eflatun |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
İzmir'de olsan bakardık belki. Ama USB kablosunda sorun yoksa hiçbir PC'de ve hiçbir işletim sisteminde görmüyorsa, MTP ve UMS farketmiyorsa cihazda gerçek bir sorun olabilir. Belki de portundaki iğnelerde ya da kartında bir sorun oluşmuş olabilir. Ama bu arızayı sık veren ürün değil iriver onu demeye çalıştım. Arıza tiplerine denk geldikçe bakıyorum www.misticriver.net adresinde. Bu tür bağlanamam sorunu yaşayanlar sanki hep sorunu başka yerlerde buluyor. Ama gerçekten de arızalanmışa benziyor sizinki. Bu şekilde de çekilmez gerçekten. Olmadı en son çare açıp bakmak olacak, belki ufak bir kopukluktan kaynaklanıyor. Ama kötü durum, hep aynı liste hep aynı
![]()
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|