![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Jul 2006
Ünü:
![]() |
Yeni Gelen Ürün : 2.5" 100 GB External HDD
Satıcı: smokinjoesp1 http://rover.ebay.com/rover/1/711-17...njoesp1QQhtZ-1
Alınan Ürün: 100 GB, 2.5", External HDD. Fiyat: 91 USD Kargo: 20 USD Geliş Süresi: 11 Gün Tracking no verdi, ürün 20'sinde Türkiye'ye giriş yaptı, bugün AVPIM'den 1,785 YTL ardiye verip aldım. HDD kutusu olsuğunu söyledip aldım. Tam ihtiyacım olan boyutta, 3.5 + AC Adaptörü taşımaktan yorulmuştum. HDD'si Seagate Momentus. Ancak denediğim 2 makinada da 2 USB portunu beraber kullanmadan çalışmadı alet. Alimünyum kutu oldukça basit birşey, üzerinde VAIO yazıyor ama açık arttırmada da yazdığı gibi orijinal Sony değil... Satıcıyı tavsiye ederim... Bu mesaj en son " 10-27-2006 " tarihinde saat 11:38 PM itibariyle iyibey tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye ül-Zebellah
|
iyi günlerde kullan
|
|
|
#3 |
|
Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
turkiye kargosu yok gorunuyo
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Eğer bir ürün ilgimi çekerse, satıcıya mesaj atıyorum. Sadece ABD ya da başka yer diyenlerin azımsanmayacak kadarı gönderiyor. Dün, sadece ABD'ye gönderim yapan birinden North Face Packlite mont aldım, liste fiyatı 199 USD, Türkiye'de 1 kaç aydır bulamamıştım, eskiden 250 Euro civarıydı. Kullanılmamış ama tamir edebileceğim ufak bir yırtığı var (Gore-tex tamir kitim hala duruyor) kargo dahil 75 USD'ye aldım
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
hayirli olsun, bende urunu istedigimde turkiye olsun olmasin gonederip gondermedigini soruyorum, gondermeyenler de fikir degistiriyor 3/10 ortalamam var..
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Kallavi Üye
|
güle güle kullan
ama neden tek usb üzerinden çalışmadı acaba??? bende dexonic kutu var(geriçi sırf 30 dolar kutuya bayıldım ama)heryerde tek usb çalışıyorrr |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Evdeki makinamda tek USB ile çalıştı, sanırım USB portların doluluğuna göre falan...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Ürün, geçen cuma arızalandı. HDD'yi başka bir kutuda denedim, çalışmıyor. Problem benden kaynaklanmış da olabilir, birkaç makinaya "safely remove hardware" yapmadan taktım çıkardım?
Satıcıya mail attım, 1-2 mailleşmeden sonra, boşuna para harcamayalım, ben sana yeni bir tane HDD göndereyim dedi, yarın kargoya veriyor, eskisini de göndermemi talep etmedi! Türkiye'deki herhangi bir firmanın böyle birşey yaptığını hiç görmedim, aksine işi yokuşa sürerler. Hiç tanımadığım bir adam, sadece benim beyanıma güvenip, sıfır bir HDD gönderiyor bana (ürünü yarın postaya verecek ama şimdiden tracking nosunu gönderdi!) Satıcıyı hepinize öneriyorum! (Baktım şu anda ürünü yok satışta, 1-2 güne koyar) |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Kallavi Üye
|
vay be...
ben de çat diye çekiyorum data aktarımı yoksa o anda problem olmaz Bu mesaj en son " 10-06-2006 " tarihinde saat 05:11 PM itibariyle ozankar tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Son gelişme!
Ürün arızalandı demiştim, HDD'nin board'u arızalandı, büyük itimalle de benden kaynaklanıyordu (birkaç makinaya donanımı güvenle kaldır yapmadan takıp çıkarmıştım!) Benzer HDD bulup bilgilerimi kurtardım önce, bir tanıdıktan sonra sağlam bir board bulup HDD'yi de kurtardım! Bu arada satıcı ile sürekli yazışıyordum, şöyle yaptım böyle yaptım vb. diye. Yeni HDD göndermeden önce, göndermene gerek kalmayacak galiba, para vermeden sağlam bir board temin edebiliyorum diye bir mail atmıştım. Satıcı ile sohbetimiz bir hayli ilerledi! Ve bana 4 adet notebook harddiskini hediye olarak gönderdi! Önce şaka yapıyor sanmıştım, artık kişisel bilgilerimizi de paylaşmaya başladığımız son mesajlarda HDD'lerin sorunsuz olduğunu, sorunu çözmek yönündeki "olağanüstü" çabamdan dolayı bana bu HDD'leri hediye göndermek istediğini belirtti, HDD'leri 12 USD posta parasını cebinden vererek! airmail ile gönderdi, kutularını da haftaya göndereceğini belirtti! Bugün öğlen tatil dönüşü işyerime geldiğimde HDD'lerin kargosunun masamın üstünde durduğunu gördüm! 2 adet 120 GB 1 adet 100 GB 1 adete 80 GB 2.5" HDD! Hala şaşkınım, saşkınlığım geçince satıcıya tatil fotoğraflarımı da ekleyeceğim uzun bir teşekkür mektubu yazacağım, kendisi 1 sonraki yurtdışı turumun sponsoru oldu bile ![]() Forumda 1-2 kez belirtmiştim, burada da tekrar etmek istiyorum, üslup varolduğunuz ortamda değerinizi arttıran ve sorun çözmeye yardımcı olan bir etmen. Satıcıyla kavga etmek yerine sorunu çözmek yönünde çaba harcamam, kendi olanaklarımla, zarara uğramadan sorunu çözmem ve heraşamada satıcıyı bilgilendirmem satıcıda hayranlık uyandırdı, ve bu noktaya geldik... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|