![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Administrator
Giriş: Jan 2006
Ünü:
![]() |
Motorola V3 için yüzey kaplama
Motorola V3 Yüzey Kaplama
Satıcı : vcom Fiyat : 8.75 $ Kargo : 2 $ Sigorta : 0 Toplam 10.75 $ Fiyat Bildirimi : Aynen Gümrük Problemi : Yok. Farklı telefonlar içinde vinyl kılıflar satıyor.Ben V3 için aldım.Bu fiyata 3 set gönderdiler ve telefon inanılmaz güzelleşiyor.Tam olarak telefonu çerçeveliyor ve çok güzel duruyor.Türkiye'de böyle bir kapalama yok.Herkes telefonun orjinal böyle sanıyor ve nereden aldığımı soruyor. Tavsiye ederim Motorola V3 Skin
What you think is what you get Bu mesaj en son " 09-19-2006 " tarihinde saat 11:20 PM itibariyle iyibey tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
?
Alıntı:
dstum verdgin link ebay anasayfasina yonlendiriyor..ynlis olmus galiba duzeltrmisin bnde motorola mpx200 icin bkicagim varsa... Bu mesaj en son " 10-14-2006 " tarihinde saat 05:25 PM itibariyle iyibey tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Sep 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Administrator
Ünü:
![]() |
Aslında linkte bir sorun yok ama birkaç gündür Ebayin link yönlendirmelerinde bir sorun var o yüzden.
Satıcıyı bulmak için Motorola skin yazıp arayabilirsiniz.Ayrıca Samsung falanda var.
|
|
|
#5 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
re
ben motorola v3 skin olarak arattırdım buldum skinlerı ama bnde mpx200 oldugu ıcın buna uygun bulamadım
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Taze Üye
|
okay2 senin verdiğin bilgi üzerine bu amcadan bende aynı ürünü sipariş ettim. Yaklaşık 15 gün oldu ama henüz ulaşmadı. Ürünün sana ulaşma süresi hakkında bilgi verebilirmisin. Birde ürün senin adresine mi? teslim olmuşdu.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Administrator
Ünü:
![]() |
20 gün sürdü gelmesi ve direkt verdiğim adrese geldi zaten küçük bir zarf içinde geliyor hiç risk yok.
Valla ben kullanıyorum görenler diyolar ki bu nedir? Ben de Special Edition diyorum süper oldu çünkü ![]() Hayırlı olsun. Merak etme gelir kesin
|
|
|
#8 | |
|
Üye
Giriş: Jun 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Taze Üye
|
Alıntı:
Merhaba Okay2, Benim sipariş halen gelmedi. Sence ne yapmalıyım ürün için satıcıya mesaj ile ürünü alamadığımıda belirttim (çevirimi bölümünden hazır mesaj ile). Fakat kendisi bir cevap vermedi. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. İyi bayramlar. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Taze Üye
|
Bugün siparişim verdiğim adrese ulaşmış. Henüz vinly kılıfları görüp kullanamadım ama ürün ulaştığı için sevindim. Düşünenlere tavsiye ederim. Burada tavsiye eden okay2 arkadaşımızada ayrıca teşekkür ederim.
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|