![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
Dürüstlüğü Aşmış Ebay Satıcısı !
Amacından saptığı için topic sahibi olarak herşeyi geri alıyorum. marinamour adlı satıcıyı nazik ve dürüst olmasından dolayı tavsiye ediyorum. Olumlu olumsuz tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Ayrıca ilgili olan tüm arkadaşlardan özür dilerim.
BID and FLY BIDDING DOES NOT MEAN GAMBLING Bu mesaj en son " 10-26-2006 " tarihinde saat 03:26 PM itibariyle destar tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye
Giriş: Jun 2006
Ünü:
![]() |
helal olsun delikanlı satıcıymış.
bu arada ürünün hayırlı olsun. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
Giriş: Oct 2006
Ünü:
![]() |
ürünün hayirli oLsun arkadasim.....
Helal oLsun böyLe saticilara.. Senin de karsigiinda parayi göndermen. Gercekten karsidakini satici icinde cok sevindirici olacaktir..ve bu sekilde bir hareket ilede TURKİYE nin dünya üzerindeki olumsuz etkisini yikmak icin adim atmis olacaksin. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Kesinlikle Süper Birşey E-Bay'da Böyle İnsanların Olduğunu Duymuştum Ama İlk Somut Örneği
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
güle güle kullan Ebay farkıda bu olsa gerek
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
eğri oturacağım doğru konuşacağım gücenmek yok!!!! bu yaptığınızın hoş olmadığını 30/40 ytl.lik bir ürün için kart limitinizi ayarlayamadığınızı çok acı bir biçimde yüzünüze vurmuş satıcı. dürüstlükle alakası yok bu yapılanın, siz daha sonra alacağım beklet mi dediniz ki satıcı da size tamam yollayayım paran olunca ödersin mi dedi????? satıcı size 3 kuruşluk ürünü ödemedin al hediyem olsun demiş kart limiti vs. gibi bahaneleri yememiş size bir ders vermek istemiş , fakat siz bu dersi alamamışsınız, bazen bir hareket binlerce sözcükten daha fazla anlam ifade edebilir. size tavsiyem bir ürüne teklif verdinizse alın onu iki eliniz kandada olsun alın, yoksa vermeyin teklif, teklif vermek söz vermektir ben bunu alacağım demektir, saygılarımla, |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
HELAL OLSUN SATICIYA.. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Administrator
Giriş: Jan 2006
Ünü:
![]() |
Benim bir arkadaşıma da güneş gözlüğü konusunda aynı şey olmuştu.Üründe sapında çizik vardı satıcı geri gönderme sende kalsın ben sana yenisini de gönderiyim dedi ve 2 tane Oakley gözlük oldu.
Böyle satıcılar var az da olsa Ürünün hayırlı olsun
|
|
|
#9 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
sevgili teknalog; konuya vakıf değilsin hariçten gazel okumamanı tavsiye ederim, yuh demişsin acemiliğine veriyorum mesajını düzeltirsen güzel olur, çok fevrisin rahatla biraz relax... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
katılmıyorum, örnek güzel dürüstlük açısından, fakat burada sizin verdiğiniz örnekte satış gerçekleşmiş, alıcı ödemesini yapmış fakat satıcı defolu mal göndermiş, muhtemelen eksi feedback almamak ve dürüstlük açısından yeni ürün gönderip jest yapmış. işte bu satıcının dürüst olduğu güvenilir olduğu söylenebilir. fakat destarınki farklı ödeme yapmamış, almayacağım istersen eksi feedback ver demiş. aynı şey değil kanısındayım. |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|