Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın!

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 10-24-2006, 03:01 PM   #1
destar
Kallavi Üye

destar kullanıcısının avatarı

Giriş: Aug 2006
Ünü: destar is on a distinguished road

Dürüstlüğü Aşmış Ebay Satıcısı !

Amacından saptığı için topic sahibi olarak herşeyi geri alıyorum. marinamour adlı satıcıyı nazik ve dürüst olmasından dolayı tavsiye ediyorum. Olumlu olumsuz tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Ayrıca ilgili olan tüm arkadaşlardan özür dilerim.

BIDDING DOES NOT MEAN GAMBLING

Bu mesaj en son " 10-26-2006 " tarihinde saat 03:26 PM itibariyle destar tarafından düzenlenmiştir....
destar is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-24-2006, 04:11 PM   #2
erman464
Üye

erman464 kullanıcısının avatarı

Giriş: Jun 2006
Ünü: erman464 is on a distinguished road

helal olsun delikanlı satıcıymış.

bu arada ürünün hayırlı olsun.
erman464 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-24-2006, 05:36 PM   #3
seytan666
Üye

seytan666 kullanıcısının avatarı

Giriş: Oct 2006
Ünü: seytan666 is on a distinguished road

ürünün hayirli oLsun arkadasim.....

Helal oLsun böyLe saticilara.. Senin de karsigiinda parayi göndermen. Gercekten karsidakini satici icinde cok sevindirici olacaktir..ve bu sekilde bir hareket ilede TURKİYE nin dünya üzerindeki olumsuz etkisini yikmak icin adim atmis olacaksin.
seytan666 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-24-2006, 07:48 PM   #4
Osman244
Taze Üye

Ünü: Osman244 is on a distinguished road

Kesinlikle Süper Birşey E-Bay'da Böyle İnsanların Olduğunu Duymuştum Ama İlk Somut Örneği
Osman244 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-24-2006, 10:40 PM   #5
sas2002
Üye

sas2002 kullanıcısının avatarı

Ünü: sas2002 is on a distinguished road

güle güle kullan Ebay farkıda bu olsa gerek
sas2002 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-25-2006, 01:26 AM   #6
neckornothing
Üye

Ünü: neckornothing is on a distinguished road

Thumbs down

Alıntı:
destar tafarından gönderildi
Bundan 2 hafta önce ebay üzerinden ihtiyacım olduğu için ağ kartı satın almıştım, kredi kartındaki limit sorunu ve diğer ebay ödemelerim olduğundan satıcıdan özür dileyerek, satışı iptal etmesini istemiştim. Negatif yorum hakkını kullanabileceğini ifade etmiştim.

Bugün bayramın 2. günü ve elime posta ulaştı, satıcı kartı yollamış. Oldukça şaşırdım, yazılanlar şu şekilde,

Pls accept our item from us. FREE.

Evet satıcı 11.98 gbp lik ürünü bedava yollamış, böylesini ilk defa gördüm. Limit düzelir düzelmez adama ürün iadesini hemen paypal üzerinden yapacağım. Satıcının ismini de veriyorum , "marinamour".

Herhalde ebay ın marketten alışveriş yapmaktan ne kadar farkı olduğunu anlatabilmişimdir. Tabi % si yüksek satıcılardan alıyorsanız.

eğri oturacağım doğru konuşacağım gücenmek yok!!!!

bu yaptığınızın hoş olmadığını 30/40 ytl.lik bir ürün için kart limitinizi ayarlayamadığınızı çok acı bir biçimde yüzünüze vurmuş satıcı. dürüstlükle alakası yok bu yapılanın, siz daha sonra alacağım beklet mi dediniz ki satıcı da size tamam yollayayım paran olunca ödersin mi dedi????? satıcı size 3 kuruşluk ürünü ödemedin al hediyem olsun demiş kart limiti vs. gibi bahaneleri yememiş size bir ders vermek istemiş , fakat siz bu dersi alamamışsınız, bazen bir hareket binlerce sözcükten daha fazla anlam ifade edebilir.
size tavsiyem bir ürüne teklif verdinizse alın onu iki eliniz kandada olsun alın,
yoksa vermeyin teklif, teklif vermek söz vermektir ben bunu alacağım demektir,
saygılarımla,
neckornothing is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-25-2006, 01:34 AM   #7
teknolog35
Üye

teknolog35 kullanıcısının avatarı

Ünü: teknolog35 is on a distinguished road

Alıntı:
neckornothing tafarından gönderildi
eğri oturacağım doğru konuşacağım gücenmek yok!!!!

bu yaptığınızın hoş olmadığını 30/40 ytl.lik bir ürün için kart limitinizi ayarlayamadığınızı çok acı bir biçimde yüzünüze vurmuş satıcı. dürüstlükle alakası yok bu yapılanın, siz daha sonra alacağım beklet mi dediniz ki satıcı da size tamam yollayayım paran olunca ödersin mi dedi????? satıcı size 3 kuruşluk ürünü ödemedin al hediyem olsun demiş kart limiti vs. gibi bahaneleri yememiş size bir ders vermek istemiş , fakat siz bu dersi alamamışsınız, bazen bir hareket binlerce sözcükten daha fazla anlam ifade edebilir.
size tavsiyem bir ürüne teklif verdinizse alın onu iki eliniz kandada olsun alın,
yoksa vermeyin teklif, teklif vermek söz vermektir ben bunu alacağım demektir,
saygılarımla,
E YUH YANİ,, NE BİÇİM Bİ ANLAYIŞ SENDEKİ KARDEŞ.. ADAM FREE GÖNDERMİŞ İŞTE.. E ARKADAŞ DA SONRA ÖDEMESİNİ YAPACAĞINI SÖYLÜYOR.. KİMDE VAR BÖYLE GÜVEN.. BAŞKA ANLAM ARAMA ,, ÇÜNKÜ YOK..

HELAL OLSUN SATICIYA..
teknolog35 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-25-2006, 12:18 PM   #8
okay2
Administrator

okay2 kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2006
Ünü: okay2 is on a distinguished road

Benim bir arkadaşıma da güneş gözlüğü konusunda aynı şey olmuştu.Üründe sapında çizik vardı satıcı geri gönderme sende kalsın ben sana yenisini de gönderiyim dedi ve 2 tane Oakley gözlük oldu.

Böyle satıcılar var az da olsa

Ürünün hayırlı olsun
Eski 10-25-2006, 05:15 PM   #9
neckornothing
Üye

Thumbs down

Alıntı:
teknolog35 tafarından gönderildi
E YUH YANİ,, NE BİÇİM Bİ ANLAYIŞ SENDEKİ KARDEŞ.. ADAM FREE GÖNDERMİŞ İŞTE.. E ARKADAŞ DA SONRA ÖDEMESİNİ YAPACAĞINI SÖYLÜYOR.. KİMDE VAR BÖYLE GÜVEN.. BAŞKA ANLAM ARAMA ,, ÇÜNKÜ YOK..

HELAL OLSUN SATICIYA..

sevgili teknalog; konuya vakıf değilsin hariçten gazel okumamanı tavsiye ederim, yuh demişsin acemiliğine veriyorum mesajını düzeltirsen güzel olur, çok fevrisin rahatla biraz relax...
neckornothing is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-25-2006, 05:21 PM   #10
neckornothing
Üye

Thumbs up

Alıntı:
okay2 tafarından gönderildi
Benim bir arkadaşıma da güneş gözlüğü konusunda aynı şey olmuştu.Üründe sapında çizik vardı satıcı geri gönderme sende kalsın ben sana yenisini de gönderiyim dedi ve 2 tane Oakley gözlük oldu.

Böyle satıcılar var az da olsa

Ürünün hayırlı olsun

katılmıyorum,
örnek güzel dürüstlük açısından, fakat burada sizin verdiğiniz örnekte satış gerçekleşmiş, alıcı ödemesini yapmış fakat satıcı defolu mal göndermiş,
muhtemelen eksi feedback almamak ve dürüstlük açısından yeni ürün gönderip jest yapmış. işte bu satıcının dürüst olduğu güvenilir olduğu söylenebilir.
fakat destarınki farklı ödeme yapmamış, almayacağım istersen eksi feedback ver demiş.
aynı şey değil kanısındayım.
neckornothing is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık