Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın!

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 09-19-2006, 10:13 PM   #1
adams
Taze Üye

adams kullanıcısının avatarı

Giriş: Aug 2006
Ünü: adams is on a distinguished road

ikinci ürünüm elime ulaştı, ama Fake!

Merhaba arkadaşlar gate868 (% 100 poz. feedback) isimli arkadaştan seinheiser cx300 kulaklık aldım. Ama fake çıktı.Arkadaş fake olduğunu kabul etti ve bana para göndermeyi önerdi.(ben 100 rmb istedim bakalım ne kadarını geri alabileceğiz.) Ama yine de arkadaş bana güvenilir geldi her mesajınıza gereken cevabı veriyor. Ürünün tracking numarasını gönderiyor. Kulaklık fake olmasına karşılık öyle adi birşey değil basslarda biraz sönük kalıyor ama sesi kesinlikle çok temiz çıkıyor. Gelişmeleri buraya yazmaya devam edeceğim.

Satıcı: gate868
ürün: cx300
fiyatı:80 rmb + 65 rmb kargo: 18.5 usd doları
geliş süresi: toplam 8 gün ( 10.09,2006 da kargoya verildi. 18,09,2006 da elime ulaştı.)
Teslimat:PTT zarf ile. İnternetten tracking sorgulamasıyla geldiğini görünce kendim gidip aldım.
Ürünün fake olması dışında başka hiçbir problem yok.

Bu mesaj en son " 09-19-2006 " tarihinde saat 11:16 PM itibariyle iyibey tarafından düzenlenmiştir....
adams is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-19-2006, 11:03 PM   #2
eflatun
Üye ül-Zebellah

eflatun kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2006
Ünü: eflatun is on a distinguished road

Alıntı:
adams tafarından gönderildi
Ürünün fake olması dışında başka hiçbir problem yok.

Ben de bir ara bir Senheiser CX serisi düşünüyorum. Ben de MX serisi var, anlaşılan çakma ürün satıyorlar, %100 pozitif de olsa inanamayacağız.
Ama geri ödeme konusunda iyi durumdaymışsın, hiç değilse arıza çıkarmamış satıcı.

Bu arada satıcı Çinliymiş, bir güvenemedim ben bu adamlara.

Ayrıva fake kulaklık ve orijinal ayrımı da böyle belirtilmiş, sizinki hangisine benziyor.

Bu mesaj en son " 09-19-2006 " tarihinde saat 11:15 PM itibariyle eflatun tarafından düzenlenmiştir....
eflatun is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-20-2006, 12:10 AM   #3
s2s
Üye

Giriş: Jul 2006
Ünü: s2s is an unknown quantity at this point

re

arkadas ne olursa olsun feedbackde urunlerin fake oldugunu belirtmelisin bu senin görevin yoksa bu adam çok kişinin canını yakar bence belirt.ayrıca bence 220 satış çok az fakat genede %100 olması şaşırtıcı.bence kesinlikle belirt ama parayı aldıktan sonra yap bunu.
s2s is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-20-2006, 03:19 PM   #4
adams
Taze Üye

Alıntı:
eflatun tafarından gönderildi

Ayrıva fake kulaklık ve orijinal ayrımı da böyle belirtilmiş, sizinki hangisine benziyor.

Benimki orjinaline çok benziyor.Ama jack kısmı kendini işçilikte belli ediyor.
Bu arada satıcı 13 usd geri göndereceğini bildirdi.Positive feedback vermem koşuluyla.Positive feedback vermeyi düşünüyorum .Ya orjinal olmadığını belirteceğim ya da satış sayfasında kendisinin belirtmesini isteyeceğim.
Bilyorum yeri burası değil ama düşüncelerimi belirtecek bir ingilizce cevap yazabilirmisiniz.Benimki biraz tarzancaya kaçıyorda.
adams is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-22-2006, 06:00 PM   #5
Madmaxx
Üye

Giriş: May 2006
Ünü: Madmaxx is on a distinguished road

Ya ben de mi alsam acaba kargo dahil 5 dolara kulaklığım olur ayrıca ses kalitesi de güzel diyorsun ilgimi çekti.
Madmaxx is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-29-2006, 09:58 AM   #6
eflatun
Üye ül-Zebellah

Şaka maka ben de şu anda bir Cx300 yada Creative'den EP-630 almak niyetindeyim. Bu satıcıdan bu kadara ucuza gelme şansı olursa almayı düşünebilirm
Eski 10-01-2006, 02:04 AM   #7
adams
Taze Üye

Alıntı:
Şaka maka ben de şu anda bir Cx300 yada Creative'den EP-630 almak niyetindeyim. Bu satıcıdan bu kadara ucuza gelme şansı olursa almayı düşünebilirm

Bana 13 doları negative feedback korkusundan dolayı geri iade etti.18,5 dolardan satışları devam ediyor. Yine de bu fiyata kesinlikle bu kulaklıktan memnun kaldığımı söyleyebilirim.
Eski 10-01-2006, 02:18 PM   #8
eflatun
Üye ül-Zebellah

Aynı ülke aynı tepki, satıcı için ilginç olacak. Ben Hong Kong'dan başka bir satıcı buldum ve sordum, bana kesinlikle orijinal diyor, fiyat da 19 $ civarı oluyor.

Bakalım bugün ya da yarın birinden alacağım. Siz refund talebinde direk rakam belirttiniz mi yoksa bu sahte deyince satıcı mı önerdi para iadesini?
Eski 10-01-2006, 10:25 PM   #9
adams
Taze Üye

Alıntı:
Aynı ülke aynı tepki, satıcı için ilginç olacak. Ben Hong Kong'dan başka bir satıcı buldum ve sordum, bana kesinlikle orijinal diyor, fiyat da 19 $ civarı oluyor.

Bakalım bugün ya da yarın birinden alacağım. Siz refund talebinde direk rakam belirttiniz mi yoksa bu sahte deyince satıcı mı önerdi para iadesini?

Adam kendi önerdi.Ben 12$ civarı istedim o 13 dolar gönderdi.Belki de tümünü bile gönderebilirdi, çünkü öyle hissettim. Unutmadan 19$ a orjinal alınamayacağını anladım bilginize...(30$ civarı ve üstü).
Eski 10-02-2006, 09:58 AM   #10
eflatun
Üye ül-Zebellah

Alıntı:
Authentic Sennheiser cx300 Ear-Canal Earphones with plastic bag,made in China,not original.(Package including:CX 300 Black ear-canal headphones,Ear adapter set (S/M/L))

Şimdi baktım satıcı ürün açıklamasında bir yerde böyle diyor. Siz aldığınızda böyle bir ibare var mıydı bilmem ama şu anda almak ve daha sonra refund istemek mantıklı değil. Çünkü satıcı ürün sayfasında orijinal olmadığını belirtmiş. Bu iş yatar

Ben gene başka bir satıcıdan orijinal bakacağım artık.

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık