Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın!

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 09-06-2006, 04:12 PM   #1
Meraklı
Üye ül-Zebellah

Giriş: Jul 2006
Ünü: Meraklı is on a distinguished road

Gelen ürünler

Bir hafta içinde 3 kargom geldi;

Ürün: Nikotin Sakızı
Satıcı: Leea1045 http://search.ebay.com/_W0QQfgtpZ1QQ...QsassZleea1045
Geliş süresi: 6 gün!

Sigarayı bırakmayı düşündüğümden (ki 8 gündür bıraktım!) Nikotin sakızları arıyordum internette. Nicotinell'in 2 MG 50'lik paketlerinden 2 adet'lik açık arttırmasını gördüm 0.99 USD'ye ve bu fiyata kazandım! 12 USD kargo demişti, 23'ün de gönderdi, kargo 7 USD tutmuş (zarfla gönderdi) 5 USD'lik de posta çeki koymuş zarfa! Çek bi işime yarar mı bilmiyorum ama ilk defa 0.99 USD'lik bir satış için böylesine dürüst ve her mesaja cevap veren hoş sohbet biriyle tanıştım. Kadını izlemeye aldım, ilgimi çeken ürünü olursa korkmadan alacağım!

29'unda zarf elimdeydi!

Ürün: Nikotin Sakızı
Satıcı: chicdesignsonline http://search.ebay.com/_W0QQfgtpZ1QQ...cdesignsonline

Üstteki alışverişle aynı günde yaptım. Toplam 1000 adet nikotin sakızı getirttim. Oldukça iyi bir fiyata (kargo dahil 130 USD) Sigarayı kesin bıraktım, fazla sakızları da satmaya başladım Biraz önce baktım, worldwide kargo seçeneğini kaldırmışlar

2 haftada geldi, AVPIM'i pazartesi aradığımda orda olduğunu söylediler (kargo kağıdını kaybetiğimden ne zaman AVPIM'e gelmiş bilmiyorum). Gümrükçüye kendi kullanımım için olduğunu söyleyince ardiye parasına aldım...

Ürün: Sporcu destek Ürünleri
Satıcı: Icupat711 http://search.ebay.com/_W0QQfgtpZ1QQ...sassZicupat711
Daha öncede alışveriş yapmıştım, sporcu destek, beslenme ürünleri satıyor ağırlıkla, fiyatları çok iyi. Ancak asla maillere cevap vermiyor 15'inde ödemesini yaptığım ürünlerim (ki o da ayrı hikaye, açık arttırma 7'si gibi bitmişti, adama kargo kısmını doldur diye 3-4 kez mail attım!) bugün elime geçti. 23.'ünde kargoya verilmiş. Levent PTT'ye gelmiş (gümrükte paketi açıp kontrol etmişler. Bu arada bu prosedürü bir türlü anlamadım! Bazen ayağa çağırıyorlar, bazen açmadan direk gönderiyorlar, bazen açıp lokal PTT'ye gönderiyorlar???). Gittim aldım. Ürünler 85 USD tutuyordu, kargo 36 USD istemişti (ekspress mail, önceki 1 haftada kapıma kadar gelmişti) kutuya 44 USD'lik pul yapıştırılmış!

Sporcu destek ürünü istiyorsanız iyi bir satıcı ama asla yanıt beklemeyin, sabırlı olun

Yoldakiler:
Satıcı: Midalap
2 Adet 4 GB MP3 geliyor, umarım ayrı ayrı gelir, gümrüğe takılmaz

Satıcı: hugh1974waxwing
Gezmeyi sevenler Lonely Planet kitaplığını gayet iyi bilirler. Türkiye'de etiketindeki Pound üzerinden satılıyor. En son aldığım Vietnam kitabı 42 küsür YTL'ye gelmişti bana. Bu adamdan çok iyi fiyattan 6 adet sıfır son basım kitap aldım! kargo dahil 75 Euro tuttu, buradan almaya kalksam 75 Pound'dan fazla tutardı ve 1-2 tanesi zaten yok (ya da 1-2 önceki edisyonları). Adamla birhayli yazıştık, İrlanda'da. Bu ürünler geldikten sonra Ebay'i işe katmadan direk Paypal ödemesi ile kitap getireceğim.

Lonely Planet (ve 1-2 Eyewitness) kitabı arayanlar için tavsiye ederim (kitaplar gelince elbette!)
Meraklı is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-07-2006, 03:08 AM   #2
mert881
Üye

mert881 kullanıcısının avatarı

Giriş: Jun 2006
Ünü: mert881 is on a distinguished road

hayırlı olssun sigarayı bırakman iyi olmuş...
mert881 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-07-2006, 06:48 PM   #3
kemalfatih
Kallavi Üye

kemalfatih kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2006
Ünü: kemalfatih is on a distinguished road

aldiklarin hayirli olsun..
walla en cok sigarayi birakmana sevindim..bide ben biraksam..
kemalfatih is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-07-2006, 09:18 PM   #4
WICKY
Üye ül-Zebellah

WICKY kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2006
Ünü: WICKY is on a distinguished road

güle güle çiğne dostum umarım bırakmanda yardımcı olur...
faydaları konusunda denedikten sonra bilgi werirsin bizede. oke
WICKY is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-13-2006, 03:25 PM   #5
mehmet_
Kallavi Üye

mehmet_ kullanıcısının avatarı

Giriş: Sep 2006
Ünü: mehmet_ is on a distinguished road

Güle güle kullanın. Sigarayı bırakmanız ise çok isabetli bir karar. Herkesin bırakmasını dilerim.
mehmet_ is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-13-2006, 03:47 PM   #6
Meraklı
Üye ül-Zebellah

Acı bir tadı var, "güle güle" çiğnenmiyor Ancak 15 gündür sigara içmedim Benim gibi tam bir bağımlıysanız, nikotin sakızı gibi "destek" ürünleri oldukça yarar sağlıyor. Ancak öncelikle niyet etmek gerekiyor. Tek başına nikotin sakızı fayda etmez. Durun bir sigara daha çiğneyeyim
Meraklı is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-14-2006, 01:12 AM   #7
mehmet_
Kallavi Üye

mehmet_ kullanıcısının avatarı

Ünü: mehmet_ is on a distinguished road

Allaha şükür hiç sigara içmedim ama annem ve babama bıraktırdım. İlk 1 ay daha sonrada 3 ayı atlattınmı gerisi kolay zaten. Birde yanında sigara içilmesine izin vermemen çok yararına olur. Ancak kolay bir iş değil. Kullanmadığım halde bunu çok iyi biliyorum. Önce kendin bırak daha sonrada çevrendekilere örnek ol inşallah. Özellikle çocuklarının yanında sigara içen anne babaları uyarmak istiyorum. Eğer ben sigara içmiyorsam bu anne babamın yanımda asla sigara içmedikleri gibi her defasında kendilerinin içmekle yanlış yaptıklarını ve bunun zararlarını vurgulaması sayesindedir. Ve ben bu gün onların sigarayı bırakmalarındaki en büyük etkenim.

Konunun dışına çıktık ama ben tam bir yeşilaycı olduğum için tutamadım kendimi.
mehmet_ is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-15-2006, 06:10 PM   #8
Meraklı
Üye ül-Zebellah

Lonely Planet kitaplarım da geldi 2 Ayrı paket halinde 7 ayrı kitap. İrlanda'dan gönderildiler 8-10 günde kapıma kadar geldi. Eğer gezi kitapları ilginizi çekiyorsa Lonely Planet'i ve bu satıcıyı kesinlikle tavsiye ederim!

http://search.ebay.com/_W0QQfgtpZ1QQ...ugh1974waxwing
Eski 10-04-2006, 05:27 PM   #9
Meraklı
Üye ül-Zebellah

Satıcıdan, 3 Lonely Planet kitabı daha aldım (Nepal - Arjantin - Rusya&Belarus). Ebay'i hiç karıştırmadan direk Paypal ödemesi yaparak aldım. Üç kitap posta dahil 40 Euro (Buradan almaya kalksam Robinson Kitapevine 52 Pound ödemem gerekecekti!) Satıcı son derece güvenilir!
Eski 10-05-2006, 05:37 AM   #10
eserburak
Üye

eserburak kullanıcısının avatarı

Ünü: eserburak is on a distinguished road

Hayırlı olsun meraklı, sigarayı bırakmana çok sevindim zira sigara ve alkol kadar illet bir şey yok, beyinde hücre bırakmıyor...

O nikotin sakızlarının da işe yaradığına dair birçok yerde bir şeyler okudum, bende ağbime mi alsam diye düşünmüyor değilim!!!
eserburak is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık