![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın! |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
Türkiye'de cisco kabloları bulmak hem zor hem de bulsanız bile fiyatlar 100 ytl ler civarında geziyor. Ebay den bugün ilk cisco kablomu aldım 6 günde Second Class Royal Mail ile geldi tertemiz sıfır sağlam kablo üstelik toplam 20 ytl ödedim.
İlgilenen arkadaşlar dantra-uk isimli satıcıdan alabilir, USA dan almaktansa avrupadan almak çok avantajlı sanki 6 gün oldu hala amerikadan çıkamadı bazı siparişlerim . Baya bir Cisco router aldım ülkemizde piyasası 1 milyar olan router 50 dolar USA da (, bu memlekette bilişim tabi gelişmez bu ne vergi bu ne zamdır böyle ( .Bu mesaj en son " 08-31-2006 " tarihinde saat 09:07 PM itibariyle iyibey tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 | |
|
Süper Moderatör
Giriş: Mar 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Kabloları alman sorun oluşturmaz ama Routerları alman çok zor bir arkadaşım almayı denedi hepsi gümrükte takıldı fiyatları çok pahalı olduğundan korkunç vergi istediler hepsini geri iade etmek zorunda kaldı ![]()
|
|
|
|
#3 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Hımm desenize yandık
! Neyse şansımızı deneyeceğiz routerlar zaten eski model 2500 serisi bakalım ne olacak. Türkiye de bunun fiyatını bulurlarsa benden vergi alsınlar. hehe. 2. el piyasamız tam anlamıyla fiyasko ülkemizde hiçbir şey bulamıyoruz umarım sorun çıkmaz gümrükte . Bu mesaj en son " 08-30-2006 " tarihinde saat 01:32 AM itibariyle destar tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
CAB V35FC kablom bugün geldi, yatay ve geniş bir kutuya koymuşlar, belli ki içi açılarak bakılmış
. Kablo olduğundan ses etmemişler sanırım. 40 ytl kardayım.
|
|
|
#5 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
hayırlı olsun ama bu kablolar ne işe yarıyor ben anlamadım şahsen
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
iki router arasında wan bağlantısı sağlamak için gereklidir. Türkiye de ve dışarda uçuk fiyatları var ebay sağolsun
. Sen de sağol nice karlı alışverişlere.
|
|
|
#7 |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
Kablolar konusunda sorun yaşamayacağını söylemiştim
hayırlı olsun.
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|