Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları Satın aldığınız ürünler elinize ulaşınca burada bizimle paylaşın.Biz de mutlu olalım :) Başarılı bir Ebay satıcısı gördünüz veya alışveriş yapıp memnun kaldınız.Burada satıcının ismini paylaşın herkes yararlansın!

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 08-29-2006, 08:09 PM   #1
destar
Kallavi Üye

destar kullanıcısının avatarı

Giriş: Aug 2006
Ünü: destar is on a distinguished road

Wink Cisco kabloları !

Türkiye'de cisco kabloları bulmak hem zor hem de bulsanız bile fiyatlar 100 ytl ler civarında geziyor. Ebay den bugün ilk cisco kablomu aldım 6 günde Second Class Royal Mail ile geldi tertemiz sıfır sağlam kablo üstelik toplam 20 ytl ödedim.

İlgilenen arkadaşlar dantra-uk isimli satıcıdan alabilir, USA dan almaktansa avrupadan almak çok avantajlı sanki 6 gün oldu hala amerikadan çıkamadı bazı siparişlerim . Baya bir Cisco router aldım ülkemizde piyasası 1 milyar olan router 50 dolar USA da (, bu memlekette bilişim tabi gelişmez bu ne vergi bu ne zamdır böyle ( .

Bu mesaj en son " 08-31-2006 " tarihinde saat 09:07 PM itibariyle iyibey tarafından düzenlenmiştir....
destar is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-29-2006, 10:30 PM   #2
varyata
Süper Moderatör

varyata kullanıcısının avatarı

Giriş: Mar 2006
Ünü: varyata İtibar düzeyini kapadı

Alıntı:
destar tafarından gönderildi
Türkiye'de cisco kabloları bulmak hem zor hem de bulsanız bile fiyatlar 100 ytl ler civarında geziyor. Ebay den bugün ilk cisco kablomu aldım 6 günde Second Class Royal Mail ile geldi tertemiz sıfır sağlam kablo üstelik toplam 20 ytl ödedim.

İlgilenen arkadaşlar dantra-uk isimli satıcıdan alabilir, USA dan almaktansa avrupadan almak çok avantajlı sanki 6 gün oldu hala amerikadan çıkamadı bazı siparişlerim . Baya bir Cisco router aldım ülkemizde piyasası 1 milyar olan router 50 dolar USA da (, bu memlekette bilişim tabi gelişmez bu ne vergi bu ne zamdır böyle ( .

Kabloları alman sorun oluşturmaz ama Routerları alman çok zor bir arkadaşım almayı denedi hepsi gümrükte takıldı fiyatları çok pahalı olduğundan korkunç vergi istediler hepsini geri iade etmek zorunda kaldı

Konu hakkında aşağıdaki linki okuyunuz.

http://forum.iyibey.com/forumlar-ve-...html#post36602
varyata is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-30-2006, 01:27 AM   #3
destar
Kallavi Üye

Red face

Hımm desenize yandık ! Neyse şansımızı deneyeceğiz routerlar zaten eski model 2500 serisi bakalım ne olacak. Türkiye de bunun fiyatını bulurlarsa benden vergi alsınlar. hehe.

2. el piyasamız tam anlamıyla fiyasko ülkemizde hiçbir şey bulamıyoruz umarım sorun çıkmaz gümrükte .

Bu mesaj en son " 08-30-2006 " tarihinde saat 01:32 AM itibariyle destar tarafından düzenlenmiştir....
destar is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-06-2006, 12:29 PM   #4
destar
Kallavi Üye

CAB V35FC kablom bugün geldi, yatay ve geniş bir kutuya koymuşlar, belli ki içi açılarak bakılmış . Kablo olduğundan ses etmemişler sanırım. 40 ytl kardayım.

BIDDING DOES NOT MEAN GAMBLING
Eski 09-06-2006, 11:04 PM   #5
ikayhanlar130
Üye

ikayhanlar130 kullanıcısının avatarı

Ünü: ikayhanlar130 is on a distinguished road

hayırlı olsun ama bu kablolar ne işe yarıyor ben anlamadım şahsen
ikayhanlar130 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-07-2006, 01:24 AM   #6
destar
Kallavi Üye

iki router arasında wan bağlantısı sağlamak için gereklidir. Türkiye de ve dışarda uçuk fiyatları var ebay sağolsun . Sen de sağol nice karlı alışverişlere.

BIDDING DOES NOT MEAN GAMBLING
Eski 09-10-2006, 02:59 AM   #7
varyata
Süper Moderatör

varyata kullanıcısının avatarı

Ünü: varyata İtibar düzeyini kapadı

Kablolar konusunda sorun yaşamayacağını söylemiştim hayırlı olsun.

Konu hakkında aşağıdaki linki okuyunuz.

http://forum.iyibey.com/forumlar-ve-...html#post36602
varyata is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık