![]() |
|
|
| Ücretsiz Ebay Eğitimi için tıkla. |
|
|||||||
| Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2009
Ünü:
![]() |
Satışa Koyduğum ürünü bulamıyorum acil yardım.
merhaba arkadaşlar ebayda satış için ilk defa dün bir ürün listeledim işlemler tamamlandı fakar 12 saat geçmesine rağmen ürünü satışta bulamıyorum ürünü listelenip listelenmediğini nerden takip ederim. birde ürünü yanlış kategoride listelemişim bunu nasıl düzeltirim acil yardım lütfen....
saygılar |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar yardımcı olabilecek kimse yok mu? bu ilk satışım belkide birşeyleri yanlış yaptım lütfen yardımcı olun . yaptıklarımı anlatayım.
- satış bölümüne girdim - satışı seçtim -kategoriyi belirledim ( kategoriyi yanlış seçmişim ) - ürünün başlığını belirledim. -üründen bahsettim. -resimleri yolladım. ( 4 adet resim ) -ürün hakkında açıklamalar yazdım. -ürün fiyatı belirledim. -nakliye seçeneklerini ve fiyatı belirledim. -sayaç ekledim. -geri iade süresini belirledim -0,60 $ olacak yanlış hatırlamıyorsam bir bedel oluştu. -tamam dedim -sayfanın görüntüsünün de belirdiği başka bir sayfa çıktı yayınlanacak sayfaya baktım bir sorun yoktu. -tekrar tamam dedim -başka bir sayfa ingilizce metin ve chek in işareti olan bir sayfa çıktı bu işlemlerden sonra 12 saat geçti ürünümle ilgili olarak iyi yada kötü hiç bir mesaj gelmedi harhangi bir ödemede yapmadım. ( sanal kartımın limit sıfır paypala bağlı olan acaba paramı çekmesi gerekirdi.) bana yardımcı olun ney eksik yada ben mi aceleci davranıyorum yapmam gereken bir şey varmı?? acil yardım lütfen saygılar |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Dec 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2009
Ünü:
![]() |
ne listeledin?sakat bişey listelediysen birazdan ebaydan atılırsın
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
otantik kahve fincanı el yapımı listeledim. yanlışlıkla antika kategorisini seçmişim sonra arayınca farklı kategoride benzer ürünler vardı. peki sormak istediğim satışa koyacığım ürüne ait listeyi tamamladıktan sonra ilave resim ücretine ait ödemeyi hemen mi ? yapıyoruz yoksa sonradan fatura çıkıyor o şekilde mi ödeme yapıyoruz.
birde yaptığım listeyi inceleseniz de eksik yaptığım bir şey varmı malum bu ilk satışım yada daha fazla yardımcı olabilecek arkadaş varsa çok sevinirim. saygılar |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2009
Ünü:
![]() |
o tip ürünlere bişey demezler galiba satmak için.yaptıklarında bir eksik gözükmüyor ama mail olarak ebaydan ürününüz listelendi yazısı gelmiş olmalı ayırıyeten.ebaya olan bütün listeleme borcun ay sonunda fatura olarak gelir.
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|