Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ücretsiz Ebay Eğitimi için tıkla.

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Ebay'de Satış (Sell on Ebay)
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır.

Yanıtla

LinkBack Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 04-16-2010, 01:23 AM   #1
ibayci
Kallavi Üye

Giriş: Aug 2006
Ünü: ibayci is on a distinguished road

satıs sonrası

merhabalar
ben ebay da urun satıyordum 3 ay oncesınde paypal hesabımı dondurdu.belgeler ıstedı.4 kırmızı vardı ıstedıgı belge .ıkısı yesıle dondu.gonderdım kabul ettı.
2 kımızıda ıse ID photo ve adres olan fatura ıstıyor. gonderdım acılmadı
2. defa 3. defa faxladım yıne yesıle donmedı. acılmadı sızce ne yapabılırım.paypal ın telefon numurası bılen varmı ? verebılırmı? veya ne yapabılırım
ibayci Çevrimdışı   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-16-2010, 11:48 AM   #2
EcHKiA
Üye

Giriş: Jan 2007
Ünü: EcHKiA is on a distinguished road

ne tarz ürünler satıyordunuz acaba ebayde...markalı ürünler mi ? ve satıs hacminiz neydi acaba ? yani aylık kac adet ürün satıyordunuz ki hesabınız limitlendi ?
EcHKiA Çevrimdışı   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları