![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
|
bu satıcıyı tanıyan var mı???
arkadaşlar from united states.fakat ürünleri Türkiye'den gönderiyor.
genelde eski para,altın satıyor. bu satıcıyı tanıyan var mı acaba? bu iş yapılabilecekse yani bu ürünleri biz de temin edebileceksek biz de satalım. Türk mü tam olarak bilmiyorum ama Amerikalıysa bizim üzerimizden para kazandırmayalım.o ürünleri biz satalım derim. ne dersiniz? satıcının bir ürünü: http://cgi.ebay.com/1-6075-Oz-50-G-G...6.c0.m14.l1318 |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 | |
|
Süper Moderatör
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
seni tutan yoksa sat tabi.. ![]()
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
|
nasıl temin edeceğimi bilsem beni kimse tutamaz
![]() en azından bu işler nasıl dönüyor,bu mallar nerden alınır nerde bulunur bi fikri olan varmı? |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
#5 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
Aynen kapalıcarsi
![]()
|
|
|
#6 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
arkadaşlar bu forun sitelerine girip her başlığa aynı mesajları sallayan fake kullanıcılardan olabilir. tabii öyle değilse gereksiz mesajlar attığına hepimiz hemfikiriz sanırım.
bu arada ürün konusunda.. arkadaş karat yerine 24k yani ayar yazmış. diğer ülkeler de bu terimi kullanmıyorsa arkadaş türktür sanırım. 1467 de üretim numarası mı acep. Türkiye Cumhuriyeti o yılda yoktu malum. year 2008 de demiş. Bu mesaj en son " 09-06-2008 " tarihinde saat 11:49 PM itibariyle -spawn- tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
|
1467 belki hicri olabilir..
|
|
|
#8 |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
bu adam çaktırmadan parayı ğötürüyor bence zekiiiii
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|