![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
Ebay De Satiş Yapalim Türkiye Kazansin!!!
Ebay De Satiş Yapalim Türkiye Kazansin!!!
-------------------------------------------------------------------------------- evet arkadaşlar ebay da satış yapmak GG de satış yapmaktan çok da farklı değil e linizde ürettiğiniz ürün varsa satmak istiyorsanız.... DURMAYIN EBAY SATICISI OLUN sadece iyi ingilizce bilmeniz ve satacak ürününüzün olması yeterli... http://picasaweb.google.com/unicin38...56104706718546 verdiğim linkte ebay da alınan işlem komisyonları verdim ilgilenen arkadaşlar lütfen baksınlar anlaşılmayan yerde yardımcı olurum ingilizce konusunda da yardımcı olurum ama ingilizce bilmeden bu işe girişmek zaten zor hepinize kolay gelsin arkadaşlar biraz da biz kendimizi gösterelim ebay da HEPİNİZE DESTEK VERMEYE HAZIRIM SAYGILAR... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Taze Üye
Giriş: Jul 2008
Ünü:
![]() |
İyi ingilizce olsa yaparız ancak malesef ki yok
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Taze Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
Çok iyi ingilizce gerekmiyor bence. Ben de satış yapıyorum ve çok da iyi ingilizcem yok. Tabi bir takım sorunlar yaşanabiliyor ingilizce çok iyi olmayınca ama çözülmeyecek bir sorun değil. Sıkıştığınız yerde tecrübeli arkadaşlardan yardım alabilirsiniz. Saygılar.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
|
arkadaşlar bende herşey var Allah'a şükür.yani satış için yeterli olduğumu düşünüyorum.fakat ne satacağım konusunda bir fikrim yok.
tavsiyesi olup da paylaşmak isteyen olursa memnun olurum. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|