![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: Jul 2008
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar ingilizcem cok iyi değildir! zora düşmemek için yardım istiyorum sizden!
2-3 alısveris yaptım. şimdide bir satıs yapmak istiyorum! domain satmak istiyorum! ama ne yazmalıyım nasıl yazmalıyım bilemiyorum! bu çat pat ing'le nereye kadar.. herneyse benim domain tanıtımında söylemek istediğimi inglizcesi iyi olan bi arkadas cevirirse bende satısa sunabilirim! ben az cok sallıyım, sizde yardımınızla düzeltip sunumu yapalım!! domain.com guzel bi site ismi. kacırmamanız gereken bir domain! (aklımada hec bişy gelmeyo yaa) bu özel domain bu kadar ucuz fiyata sizin olabilir. Vs..vs.. Not: domain, name.com adına kayıtlıdır. ödeme yapıldıktan sonra özelmesajla kullanıcı adı ve şifresi yollanacaktır! siz istediğiniz gibi bilgileri düzenleyip yada transfer edip kullanabilirsiniz!) bol şanslar tesekkurler! |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
yabancdomain satan firmaların reklam mesajıı kullanabilirsin.
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
Giriş: Jul 2008
Ünü:
![]() |
tsskkrlr! inşallah becerebilirim!!
![]() |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|