![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
ebay.com'a listeleyip diğer tüm uzantılarda üstte görünme tekniği?
Arkadaşlar Merhaba,
eabay.com a listelediğimiz ürün diğer uzantılarda(de.fl.co.uk.....) üstte nasıl görünür... ben com a listeliyorum, bir kaç saat içi nde biecek olanları diğer uzanılardan ürün grubumu taratarak bakıyorum ve ürünlerimi göremiyorum... istiyorum ki ürünümün arttırması bitmek üzereyken de, fl, co.uk....gibi diğer ebaydan girenlerde görsün ve satış ihtimali arttsın? Bilgisi olan arkadaşım varmıdır? Çok Teşekkürler |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 | |
|
Süper Moderatör
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
ebay.com ebay.hk ebay.au ebay.ie bunların hepsi ayrı bir site gibi yani hangisine girersen orada listelenmiş ürünü görürsün bildiğim bir satıcı var hepsinde dükkanı var stokları ve fiyatları ayrı ben böyle biliyorum extra bilgisi olan paylaşsın.. ![]()
|
|
|
|
#3 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
her ülkenin ebay sitesi kendi satıcısının biten ürünün önde görünmesini ister yani açık arttırması sonlanan ürün herkese değilde o ülkenin değerlerine göre para eden bi ürün olabilir ve dolayısıyla senin ürünün onu önüne geçmesi mantıksız olur.sonuç olarak sen kendine ülke seçeceksin orda listelemeyi yapıpönde görüneceksin.
|
|
|
|
#4 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
post to worldwide olunca o ülkede satılan ürünlerden sonra görünür zannımca
|
|
|
|
#5 |
|
Süper Moderatör
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
yok öyle olmaz o seçenek sadece dheryere gönderirim demek oluyor
|
|
|
#6 |
|
Üye
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
Arkadaşım diğer sitelerdede gözükmesini istiyorsan 10 feedback ten sonra international visebility seçeneğini işaretleyeceksin veya 5 feedback mi var en dükkan açarsan otomatik olarak dükkan ürünleri diğer sitelerdede gözüküyor
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
|
international visebility dediğiniz olayı nereden işaretlicez?
ebay profilimizde falan mı çıkıyor öle bi seçenek? |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Üye
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
10 feedback ten sonra çıkıyor o özellik.Ama ben 5 - 6 feedback varkende diğer uzantılarda görebiliyordum.Ayrıca ürününüzün listeleme boyunce ilk sayfada yani ilk sırada sürekli yer almasını istiyorsanız yine 10 feedbackten sonra featured plus seçeneği çıkıyor.Onu işaretlemelisiniz.Fakat featured plus seçeneği 18 dolar 20 dolar gibi bir listeleme ücreti tutar ürünün koyacağınız fiyatına göre
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Taze Üye
Giriş: Jul 2008
Ünü:
![]() |
http://global.ebay.com/gbh/home burdan istedigiurunu aratırsa sizin urunuz dukkan formatlı urunse nerden olursa olsun göruyor.benım bıldıgım kadarıyla yanlısım varsa duzeltın.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jun 2007
Ünü:
![]() |
arkadaşlar evet ebay.com'da dükkan açınca ürünlerimiz diğer sitelerdede otomatikman çıkıyor ama sorun şu ki almanyadaki ebay.de sitesinde ingilizce çıkan bi listeleme pek işe yaramıyor.
Bunu her ülke için ayrı listeleme yapabileceğimiz şekilde nasıl ayarlarız? (Her birinde ayrı hesap çamadan tabi) |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|