![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
selam arkadaslar ebaydan bu urunu almayı dusunuyorum ama para bırımını bılmıyorum yaklasık olarak turk parası karsılıgı nedır? kargo ne kadar tutr ve gumruge/vergıye takılır mı guvenırlıgı nasıl yardımcı olursanız sevınırım sımdıden tesekkur ederım
ÜRÜN İCİN TIKLA |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jun 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Merhaba. Liste ingiliz sterlini üzeirnden yapılmış ve yaklaşık 9,72 dolar diye yazılmış, yani 12 lira civarı tutar. tabi yol parası 35 dolar civarı ve buda 40 lirayı geçiyor. gümrük vs konusunda ebay'de alışla ilgili bölümde detaylı bilgiler bulabilirsin... |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
Akadaşım çin malı bir ürüne bu kadar para verme büyük ihtimal hacklidir bu ürün alma bence 4gb yazdığına bakma karar senin
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Bu ürünlerin sahte olmayanına rastlayamadım henüz =)
![]()
|
|
|
#6 |
|
Taze Üye
Giriş: Jun 2008
Ünü:
![]() |
Bazı ürünler neden ingiliz sterlini olarak cıkıyor? Bu ürünü aldığımızda Paypaldan öderken sterlin olarakmı dolar olarak mı verecez*??
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Süper Moderatör
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|