![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Jun 2008
Ünü:
![]() |
Cinden ne alinabilir?
Merhaba 7 aya yakin ebayde satis yapmaktayim.Su an amerikada ikamet etmekteyim.Isi biraz profesyonellige dokme zamanin geldigini dusunuyorum.Ucuza ne alir ne satarim dusunurken arkadasimin tekinin haftaya cine gidecegini ogrendi.Sanirim bir fuar mi ne varmis sanayi aletleriyle ilgili.Ona ebay konusunu actim gitmiskende baglantiya gec donuste mallarla birlikte don diye.(Kafileyle gidiyorlar bu arada)
2 Gundur baya arastiyorum cinden ne alinabilir diye.Elektronik mal olayini gectigimiz donemlerde cok basim agridigi icin direk bastan eledim.Geriye kadinlar icin elcantasi...jewelry...boyle genc tarzi tshirtler..kaldi..sizin tavsiye edebiliceginiz spesific bu aralar revacta mallar varmidir elektronik haric. Tessekurler bora |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Kallavi Üye
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
saat.. özellikle otomatik saatler.. trde yüzde 100 karla satılıyor otomatikler.
gözlük... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Taze Üye
Giriş: Jun 2008
Ünü:
![]() |
iste bende onlari dusundumde aslinda guzel fiyata gidiyorlar amerikada da bir birime aldiklarin en az 1.5 birime satiyorsunda....hepsi cakma ..yani daha once memory card aldim ilk basladigimda hackli cikti...yani su an bir-iki sikayet disinda hepsi duzgun calisiyor ama..mesela telefon aldim nokia sirocco gold edition tikir tikir calisiyor 2 ay once sattim daha sikayet gelmedi ama nokia N95 aldim mesela elime bir gecti paket mokia N95
elimde patladi tabii ben kullaniyim dedim bir suru ariza cikardi...iste boyle saatleride dusunmedim degil ama iste ilerki zamanlarda bozulursa diye cekiniyorum. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
no pain no gain..
hayatın kendisi çakma saat çakma olsa noolur ki ![]() bu arada sanırım sen sana direkt para kazandıracak birşeyler istiyorsun, e onu bilsek biz yapardık ![]() kilim sat, halı sat,oltu taşından bişeyler sat, meerschaum pipolar va pipsanın onlardan sat..çinde her şey var, gözünü kapatıp dalman gerekli. Bu mesaj en son " 06-14-2008 " tarihinde saat 12:11 AM itibariyle akinakdemir tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
bence direkt kadın ticareti yap. orda 1.5 milyar var . 4 tane alana bi tane bedava veriyolarmış. bakarsın keyfine ekstra 1 le.
![]() |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|