![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
ilk satışımı yaptım ama ödemeyi alamadım
Arkadaşlar ilk satışımı yaptım ve bir thsirt sattım ebayde. Ancak arkadaş ödemeyi yapmıyor yada ben göremiyorum yada bir şey yapmam gerekiyor ama bilmiyorum. İlk ebaydan ürünümüde sizlerin yardımıyla aldım ödeme yaptığımda dolar işareti mavi olarak yanıyordu. satış yaptıgımda ise ekranda 4 işaret cıkıyor ve hiçbiri yanmadı
Ne yapmalıyım yardım eden arkadaşalra teşekkurler |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jun 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Dostum ödeme geldiğinde sana emaille bildirilir. Ayrıca myebay - sold tıklarsan, sattığın ürünlerin listesini, ödemenin ve shipment ın yapılıp yapılmadığını aynı sayfada görebilirsin... |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Shipping Price: See Description
Sale Date: 06/06/08 hocam yaklasık 7 gun oldu ama hiçbir işaret yok mesaj attım ödemeni bekliyorum diye ama acababirşey yapmam mı gerek ödeme yapabilmesi için onu bilemiyorum. Paypal hesabım premium sanırım yatırabiliyor böyle olunca bunu okumustum ama baska ne yapmalıyım onu bilmiyorum. eğer ödeme yapmıyorsa ne yapmalıyım uyarımı vericez. Teşekkürler ![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
arkadaştan mesaj geldi western union ile gönderecekmiş nasıl oluyor bu hiç bilgim yok olmadı bankayla gidip görüşeceğim. bilgisi olan varsa açığım
![]() |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
bu yöntemle adına parayı yollar gider western union olan yerden alırsın ve kargoyu yollarsın. parayı görmeden kargonu çıkarma. kolay gelsin.
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|