Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Ebay'de Satış (Sell on Ebay)
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 08-16-2006, 12:28 PM   #1
monili
Kallavi Üye

Giriş: Aug 2006
Ünü: monili is on a distinguished road

Ebayda ilk kez satis yaptim.Paypaldan parami nasil alacagim.

Arkadasalar.Ebaydan satis yaptim.Karsi taraf urun parasini yatirdi,ben urunu gonderdim ,o urunu aldi.Ben parami nasil alacagim.Benim adresime cekmi gelecek.İngilizcem yeterli degil ,sordum ,bana soyle bir yazi gondermisler.(Selling and Managing Your Item > Unpaid item concerns and appeal > The
problem you're having with your unpaid item isn't listed).Ben parayi benim hesabimda goruyorum ama nasil alacagimi bilmiyorum.Acaba urunu gonderdikten sonra 'postaya verdim 'gibi biryerler mi vardi tiklayacagim.Ozellikle satis yapmis ,paypaldan parasini almis olanlardan bilgi rica ediyorum.Simdiden tesekkurler.bilginler5@yahoo.com
monili is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-16-2006, 12:42 PM   #2
teknolog35
Üye

teknolog35 kullanıcısının avatarı

Ünü: teknolog35 is on a distinguished road

valla benim hesaba pay pal yattı.. 1 gün sonra kredi kartı hesabımı kontrol ettim tekrar internetten, kredi kartıma ödeme yapılmış.. iyi iş..
teknolog35 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-16-2006, 01:35 PM   #3
monili
Kallavi Üye

Ebayda ilk kez satis yaptim.Paypaldan parami nasil alacagim.

Selam Teknolog.Ben hsbc kredi kartimdan hesap actirmistim.Benim de kredi karti hesabima mi gelmistir para.Dolar olarak yatan parayi ben bankadan cekebilirmiyim.Bir yerlerden okumustum para cek olarak geliyormus diye .(hsbc den)Bir turlu anlayamadim bu sistemi.Lutfen yardim.
monili is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-17-2006, 05:01 PM   #4
teknolog35
Üye

teknolog35 kullanıcısının avatarı

Ünü: teknolog35 is on a distinguished road

terkara slm monili.. ben de hsbc kart kullanıyom.. ödeme yapıldığı gün dolar olarak gözüküyordu.. fakat 1 gün sonra tl'ye çevrilip nakit bilgilerimde göründü.. öyle çek falan da diil. diretk para.. lak diye geçirmişler hesaba.. valla ben de tırsıyordum yok efendim neymiş pay pal olarak kalıyormuş, gerialamıyormuşun, alışveriş etmen şartmış vs... masalmış bunlar.. iyi oldu ama.. umarım seninki de olumlu sonuçlanır..

ha,, bu arada ben olayları , yani kredi kartı hareketlerini nternetten takip ediyorum.. http://www.hsbc.com.tr/onlineservisl...yselbankacilik..
teknolog35 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-17-2006, 05:18 PM   #5
cidonur
Üye ül-Zebellah

cidonur kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2006
Ünü: cidonur is on a distinguished road

cidonur kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Alıntı:
teknolog35 tafarından gönderildi
ben de hsbc kart kullanıyom.. [/url]
ATM kartımı kredi kartımı?
cidonur is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-22-2006, 05:19 PM   #6
monili
Kallavi Üye

Cevabiniz icin tesekkurler.Uzun suredir netten uzak kaldim tatil nedeniyle.Benim kartim su alisveris yaptigimiz kartlardan.Kac kez paypala yazdim cevap yok.Parami paypal.coma girdigimde goruyorum ama nasil alacagim bilmiyorum.Bankaya gittim hic para filan gorunmuyor hesaPTA dediler.Ben ebayda nazarliklar satiyorum.Cok buyuk bir meblag degil ama sattigimin parasini alamayinca hevesim kirildi.Amerikada bir hesap acmam gerekiyor.Ben parasi hesabina gecenleri duyunca sasiriyorum.İlk kayit sirasinda yanlis birsey mi yaptim acaba.Kayit olali saniyorum 1 seneyi gecti.
Eski 08-23-2006, 08:57 PM   #7
auzbek
Üye

Giriş: Mar 2006
Ünü: auzbek is on a distinguished road

hocam malesef paypaldan paranı abd de bir banka hesabın olmadıkca alamazsın.teknolog35 adlı arkadaş direk yattığını söylüyor ancak ben direk paypal a mail attım böyle bir olay varmı diye fakat aldığım cevap yine olumsuzdu.yani o arkadaş nasıl yaptı anlamadım.

onun için parayı direk TR hesabına aktarmayı aklından çıkar bence.
auzbek is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-28-2006, 04:41 AM   #8
murathan
Taze Üye

Ünü: murathan is on a distinguished road

Ben anlamadım bu işi..

O zaman teknolog yalanmı söylüyor??
murathan is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-28-2006, 09:23 AM   #9
monili
Kallavi Üye

Arkadaslar ,ozellikle tecrubesi olan arkadaslardan yardim bekliyorum.Teknolog sunu bana anlatabilir misiniz,siz nasil yaptinizda paralar paypal hesabina trink diye hemde tl olarak geciyor.Bir de Cidonur arkadasa soruyorum.Madem siz de satis yapiyorsunuz(ebayda satis yaptiginizi saniyorum)paranizi paypal yoluyla mi aliyorsunuz.Ben paypala yazdim ,hala cevap yok.Paypal hesabimda gorunen parayi nasil alacagim bilemiyorum
Eski 08-28-2006, 09:35 AM   #10
monili
Kallavi Üye

Arkadaslar biraz once de yazdim ama galiba mesaj gitmedi diye tekrar yaziyorum.Paypaldan parami hala alamadim ,ustelik yazdiklarima da cevap alamiyorum.Teknolog arkadas nasil yapmistiniz ki paralar hesabiniza hemen gecti ustelik tl olarak.Cidanur arkadastan da yardim istiyorum (ebaydan satis yaptiginini saniyorum)paranizi hangi yollarla aliyorsunuz.Paypal hesabimda gorunun parayi nasil alacagim hakkinda yardim rica ediyorum.
monili is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık