![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Ebay'de Satış (Sell on Ebay) Ebay'de satış yapıp para kazanın, evden çalışın.Ebay & Satış ile ilgili konular fikirler burada paylaşılır. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#11 |
|
Üye
Giriş: Jun 2006
Ünü:
![]() |
1. PayPal'ın, Türkiye'ye çek göndermeyen bir kuruluş olduğunu biliyorum.
2. Bazı arkadaşlar şöyle söylemiş; "kredi kartıma yatırmışlar..". Bu olayı da izah edelim; ürün sattınız, ürününüzün ücretinin de mevcut kredi kartınıza yatırılması gerektiğini belirtirseniz (ürün ilanınızda), paranız kredi kartı hesabınıza aktarılabilir. Bu olaya da Money Order denilmektedir. Umarım bu konu açıklığa kavuşmuştur. ![]() Sevgiler, Ashton
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#12 |
|
Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
burada da belirtilmis ama acikcasi benim cekincelerim var, http://forum.iyibey.com/ebayde-satyt...ghlight=paypal
yapilmasini istedigim paramin direk nakit cekim seklinde kredi kartina yatmasi, zaten premium oluyoruz yatmasi gerekiyormus money order W.U araciligi ile yapiliyor, paypal icinde kesin cozum gerekli |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Paypal parayı,teknolog35 arkadaşın hesabına değil kredi kartına yatırmış.. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Ürün ilenında tam olarak nerede belirtmemiz gerekiyor?
|
|
|
|
#15 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
Merhaba Monili
İlk olarak şunu yazmak istiyorum. Satıcı olarak ürünün satıldığında ve paypal yoluyla paran gönderildiğinde alıcıya dair bilgiler paypal hesap ekranında belirir ve Accept&Cancel olmak üzere iki ibare çıkar. Accept'a tıklayarak onayladığın transferin tutarı BALANCE bölümüne eklenir. Ödemeyi onaylamadan önce ciddi satıcı sorumluluğu gereği Details'e tıklayarak önce alıcı bilgilerini kontrol etmelisin burada en önemli etken alıcının Confirmed Address dediğimiz ebay hesabındaki adres ile paypal hesabındaki adreslerin aynı olması ve Verified bir hesap kullanıyor olması. Bunların hepsi tamamsa transferi onaylarsın ve para sorunsuz olarak paypal hesabına aktarılır İkinci olarak Türkiye paypal kullanıcılarının BALANCE bölümündeki paralarını alabilmelerinin yegane ve TEK YOLU bir amerikan bankasında kendi adına ait bir hesabı bulunmasıdır. Böyle bir hesabın yoksa paranı kesinlikle nakite çeviremezsin ve BALANCE bölümünde kalır taa ki sen harcayana kadar. Paypal asla Türkler için kredi kartına gönderim yapmaz ve çek yollamaz. Şu adrese göz at lütfen: https://www.paypal.com/cgi-bin/websc...ntries-outside Türkiye ve aynı koşullarda hizmet verilen birkaç ülke için ne yazıyor : "Withdraw from your PayPal account to a U.S. bank account" Umarım yeterince açık bir yazı olmuştur. Amerika'da bir banka hesabı açmak istersen eğer sana gerekli formları ulaştırabilirim. NOT : Arkadaşlar lütfen incelemeden okumadan kesin bilgimiz olmadan foruma paypal hakkında yazı yazmayalım ciddiyetten uzaklaşmayalım Koray Alıntı:
Bu mesaj en son " 02-19-2007 " tarihinde saat 02:51 AM itibariyle freekoray tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
Paypaldaki paranızı Türkiye ye getiren şirketler var.Ne kadar komisyon alıyorlar bilmiyorum.Dediğinize göre zaten yüklü bir miktar değilmiş.Bence bişeyler satın almada kullanın.
Aklıma başka bir alternatif yöntem geldi.Rapidshare.com dan birçok kişi dosya indiriyor ve rapidshare.com dan paypal ile üyelik alabiliyorsunuz.Yalnız rapidshare.com BALANCE tan mı alıyor yoksa direk kredi kartından mı orasını bilmiyorum.Rapidshare.com'a mail atarak öğrenebilirsiniz.Daha sonra bu üyeliği satabilirsiniz.Birçok forumda üyelik satanlara rastladım.Gerçi forumlarda satış yapanlar puanlardan kazanılan üyelikleri satıyorlar ama denemekte fayda var. Bu mesaj en son " 02-21-2007 " tarihinde saat 12:37 PM itibariyle kada tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Merhaba internet sitelerimden gelen reklam gelirimi 4.5 senedir çalıştığım reklam ajanslarından paypal yolu ile alıyorum.Paypal Türkiye'ye hiçbir türlü ödeme yapmıyor.Bu yüzden bir arkadaşıma %8-%10 arası komisyonla bozduruyorum senelerdir.Anında hesabıma geçiyor
![]() |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|